Velikost nadzorom Sinteza 4nm zlata (Au) nanometrskimi Unique Optoelektronski Lastnosti, ki se uporabljajo v ekološkem fotovoltaiko, Senzorični sonde, terapevtska sredstva Drug Delivery V biologijo in medicino, elektronskih vodnikov in katalizo

Velikost nadzorom Sinteza 4nm zlata (Au) nanometrskimi Unique Optoelektronski Lastnosti, ki se uporabljajo v ekološkem fotovoltaiko, Senzorični sonde, terapevtska sredstva Drug Delivery V biologijo in medicino, elektronskih vodnikov in katalizo

ETEB Tehnologija, eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem, zdaj vam prinaša kakovostne in zanesljive velikost nadzorom sinteza 4nm zlato (au) nanodelcev edinstvene optoelektronskih lastnosti, ki se uporablja v organskih fotovoltaike, senzoričnih sonde, terapevtskih sredstev, dobavo drog v bioloških .. .

Podrobnosti izdelka

ETEB Tehnologija, eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem, zdaj vam prinaša kakovost in zanesljivo velikost nadzorom sinteza 4nm zlato (au) nanodelcev edinstvene optoelektronskih lastnosti, ki se uporablja v organskih fotovoltaike, senzoričnih sonde, terapevtskih sredstev, dobavo drog v bioloških in medicinskih aplikacije, elektronske prevodniki in kataliza. Dobrodošli, da kupujejo izdelke kakovosti razsutem stanju pri nas in po meri naročila so tudi dobrodošli.

zlato nanodelcev


Velikost delcev: 4nm

Koloidno zlato je sol ali koloidno suspenzijo nanodelcev zlata v tekočini, običajno vodo. Tekočina je navadno bodisi intenzivno rdeče barve (na delce manj kot 100 nm) ali modro / vijolično (za večje delce).

Zaradi edinstvene lastnosti optične, elektronske in molekularno-priznanje zlata nanodelcev, ki so predmet znatnega raziskav, z aplikacijami na različnih področjih, vključno z elektronsko mikroskopijo, elektronika, nanotehnologije, [3] [4] in materialov znanost.

Lastnosti koloidnih zlatih nanodelcev, in s tem njihove uporabe, odvisni močno na njihovo velikost in obliko. [5] Na primer, rodlike delci imajo tako prečne in vzdolžne absorpcijski vrh in anizotropija oblika vpliva na njihovo montaža.


aplikacije

elektronska mikroskopija

dobava drog

zaznavanje tumor

genska terapija

optotermične agenti

Odkrivanje strupenega plina

Biosenzor temelji Gold nanodelcev

optični Biosenzor

elektrokemični Biosenzor
Par:SF-130 srebrna pasta za sitotisk in se uporablja v električnem stiku, membrane stikala, tipkovnice, FPC sveta Naslednji:3nM Palladium nanodelcev Low temperature omrežja, ki se uporablja za vodikove senzorjev ali katalizo

Povpraševanje