Conductive Ink Markets 2017-2027: napovedi, tehnologije, igralci

- Aug 21, 2017-

LONDON, 17. julij 2017 / PRNewswire / - Desetletne tržne napovedi po segmentih aplikacij in materialov, kritičnih aplikacij in tehnoloških ocen, profilov podjetij

Trg prevodnih črnil bo v letu 2017 presegel 1.900 ton

 

Prenesite celotno poročilo: https://www.reportbuyer.com/product/4727849/

 

 

 

To poročilo zagotavlja najbolj obsežen in verodostojni pogled na 1900 tpa prevodnih barv in paste market, ki daje podrobne desetletne tržne napovedi po segmentih glede na aplikacijo in vrsto materiala. Tržne napovedi so podane v tonah in vrednosti na ravni črnila.

 

Vključuje kritične preglede vseh tekmovalnih tehnologij za barve in pasto, vključno s pastmi, PTF-ji, lasersko rezanimi ali fotostatiranimi pastami, nanodelci, raztegljivimi črnili, v plesni barvi, bakru, bakrenih / srebrnih zlitinah, nanokarbonih in več . Tu predstavljamo najnovejšo raven / napredek, tehnološke izzive, ključne dobavitelje, obstoječi in nastajajoči ciljni trg ter napovedi, kjer je to primerno.

 

Zagotavlja tudi podrobno oceno več kot 25 področij uporabe. Tu analiziramo potrebe trga / zahteve, razpravljamo o dinamiki poslovanja, vodilnih na trgu in trendih sprememb tehnologije, konkurenčnih rešitvah, najnovejših izdelkih / prototipih, ključnih akterjih in tržnih napovedih v tonah in vrednosti. Na trgih so zajeti fotovoltaiki, elektrodi na robu zaslona na dotik, avtomobilska industrija (defoggers, senzorji zasedenosti sedežev, grelniki sedežev itd.), V plesni elektroniki (avtomobilski industriji, gospodinjski aparati itd., Elektronski tekstilni in nosljivi elektroniki, 3D antene in konformni tisk, EMI Shielding , 3D tiskana elektronika, zamenjava ITO (hibridni, direktni tisk itd.), Natisnjeni piezoresistivni, kapacitivni in biosenzorji, PCB (DIY / hobi, profesionalna, semenska in plošča), RFID (HF, UHF), tiskani TFT in pomnilnik , OLED in velikih LED osvetlitev, prilagodljivi e-čitalniki in odsevni zasloni, veliki grelniki (akumulator, naprava, sedež, itd.), Prevodne peresnike, digitalizatorje in drugo.

 

V poročilu zajemamo tudi več kot 130 podjetij. Za večino zagotavljamo vpogled na podlagi primarne inteligence, pridobljene z intervjuji, obiski, konferenčnimi razstavnimi interakcijami, osebnimi sporočili in tako naprej. Za več kot 50 vam nudimo popolne profile, ki temeljijo na intervjujih, vključno s podrobnim SWOT analitikom in indeksom IDTechEx. To podjetje zagotavlja vpogled v vrednost podjetja, pozicioniranje, strategijo, priložnosti in izzive.

 

Nepremagljiva tržna inteligenca in vpogled

To poročilo temelji na letih raziskav. Samo v preteklih petih letih so naši analitiki opravili razgovor z več kot 100 udeleženci v industriji, obiskali številne uporabnike / dobavitelje po vsem svetu, se udeležili več kot 20 pomembnih konferenc / razstav na svetovni ravni in sodelovali s številnimi akterji v industriji, da bi jim pomagali pri svoji strategiji Trg. Na primer, samo lansko leto smo obiskali 10 sejmov na Japonskem, v ZDA, Tajvanu, Koreji, Nemčiji, Združenem kraljestvu in tako naprej, da smo posodobili naše poročilo. Pred tem so naši analitiki igrali aktivno vlogo pri trženju prevodnih past, še posebej v fotovoltaični industriji. Vzporedno s tem je IDTechEx v preteklem desetletju v Aziji, Evropi in ZDA organiziral vodilne globalne konference in seje na tiskani elektroniki. Te predstavitve združujejo celotno vrednostno verigo tiskane elektronike, vključno z vsemi prevodnimi dobavitelji črnila, tiskalniki in končnimi uporabniki. To nam je dalo neprimerljiv dostop do igralcev in najnovejšo tržno inteligenco.

 

V iskanju naslednje velike stvari

Industrija prevodnih črnil še vedno išče naslednjo veliko stvar. Neugodni konkurenčni pritiski na temeljnih trgih obsega so večino dobaviteljev povzročili nove iskalne priložnosti. Najpomembnejša strategija je zdaj, da ima čim širši portfelj produktov, poseže na več tržišč, ki se uveljavljajo, pridobijo čim več povratnih informacij o kupcu in vzpostavijo omrežja z vrednostmi. Dobavitelji se sedaj intenzivno medsebojno gledajo in hitro sprožajo primerljive izdelke, kar povzroči erozijo diferenciacije. To postavlja dobavitelje v zavezanost: na eni strani želijo, da bi tehnologije skrivale, da jih dolgo dopolnjujejo, vendar pa jih morajo na začetku že prevzeti na trg, ker pohitijo povratne informacije strank na novih trgih Kjer ni niti dobro znana vrednost niti potrebe strank. Kljub vsemu je industrija v obdobju 2013-2016 identificirala več področij, ki se pojavljajo, in si prizadevajo, da se pomladijo.

 

Spreminjanje poslovnega okolja

Obseg fotonapetostnega trga bo v prvi polovici leta 2017 deloval dobro, ker se bo na Kitajskem povečal dotok nafte. To bo prineslo dobre novice za dobavitelje paste in prahu, vendar bo industrija ostala zaskrbljena, da bo kmalu dosegla najvišjo porabo srebra na tem visokokakovostnem konkurenčnem trgu, ki vidi le postopne inovacije. Rdeči trg elektrod na dotik se še naprej oblikuje z večletnim trendom, da se zoži okvir. Ta trend je že pripeljal do uvedbe novih fotokonfiguriranih in lasersko rezanih paste, da bi dosegli L / S 20/20. Takšne inovacije črnila so doslej omogočile tiskanje, da ostanejo konkurenčne, vendar industrija še vedno skrbi, da bo razprševanje v prihodnjih letih postalo še bolj grožnja, saj se L / S še bolj skrči.

 

Pojavljajo se nove možnosti za rast

Zanimivosti za vgrajenimi elektroniki (IME) zaostajajo pri ostrih robovih. Dejansko je industrija po vrsti napačnih uspehov po uspehu. Prvi val izdelkov je blizu začetka trženja, povečana so vrednostna omrežja in proizvajalci količin so bolj vključeni kot kdaj koli prej.

 

Število raztegljivih past se še naprej povečuje. Dve leti nazaj je le nekaj dobaviteljev ponudilo takšne črnilo, vendar smo v preteklem četrtletju sami sodelovali z vsaj desetimi dobavitelji. Uvajajo se več elektronskih tekstilnih izdelkov na osnovi črnila, vendar količine ostajajo majhne in vrednostne verige šibke. Industrija ima vse večji zagon, saj išče svojo prvo večjo zgodbo o uspehu.

 

Aerosol in drugi brezkontaktni tiskarski procesi so zdaj glavni kandidat za tiskanje anten in drugih prevodnih sledi na 3D-predmetih. Proizvodna zmogljivost zdaj obstaja, zlasti v Aziji, in mnogi dobavitelji materiala so s temi postopki usposobili svoje izdelke. Tu nadaljujemo s komercialnim napredkom. EMI zaščita se pojavlja kot novo področje zanimanja. Pričakujemo, da se bo število čipov s konformnimi zaščitnimi prevlekami EMI na potrošniški elektroniki hitro povečalo.

 

Konkurenca bo med brizganjem in brizganjem črnila, v okviru črnila pa bo natečaj na velikosti delcev z nano črnili, ki ponujajo gladko, medtem ko drugi ponujajo nižje stroške. Zdaj so možni neposredno natisnjeni filmi s kovinskimi mrežnimi očesi s pasovno širino pod 5um, čeprav je večina prototipov še vedno v pilotni fazi. Kljub temu predstavljajo dolgoročno tveganje za druge procese kovinskega očesa v vedno bolj občutljivi industriji. Več srebrnih nanodelcev s tehnologijo TCF je izgubilo tržni zagon, vendar se pojavljajo nove nove tehnologije, ki so se odločile za svoje mesto. Hibridne rešitve nadaljujejo tudi z njihovim komercialnim napredkom.

 

V aplikacijah avtomobilske industrije, kot so natisnjeni senzorji za zasedbo sedeža, natisnjeni kapacitivni senzorji za module za infotainmente in grelniki sedežev bodo v veliki meri nadaljevali njihov napredek. Prav tako se bo okrepila prizadevanja za razvoj in trženje tiskanja okenskih de-foggerjev na polikarbonatnih podlagah, medtem ko se bo natisnjena kovinska mreža za okenske dežnike pojavila na tehnološkem načrtu večjih proizvajalcev originalne opreme.

 

3D tiskana elektronika (3DPE) ostaja priložnost za inovacije. Število namenskih tiskalnikov 3DPE se bo povečalo, medtem ko bodo dobavitelji črnila razvili nizkotemperaturne črnila, ki so združljive z različnimi substrati. Hobbyist / DIY PCB tiskalniki bodo videli zmanjšano zanimanje, saj se buzz razprši, medtem ko bodo tiskalniki, ki so usmerjeni v poklicni konec trga počasi prodirali na trg. Pristop s PCB za seme in ploščo bo postal bolj tehnološko zrel, vendar se bo boril, da bo našel zadostno stroškovno prednost, da bi prisilil razširjen stikalo.

 

Tiskani večji površinski piezoresistivni, kapacitivni in biosenzorji naj bi postali ena največjih sestavnih delov večje tiskane elektronske industrije. Tukaj bodo črnila uporabljena kot tiskane vodilne palice in medsebojne povezave. Kljub izboljšavam tehnologije, tiskani tranzistor in pomnilnik ostanejo v iskanju aplikacij. Posebne formulacije za tiskane povezave na hrbtni plošči na prilagodljivih e-čitalnikih in prilagodljivih zaslonih bodo v kratko- in srednjeročnem obdobju prikazale majhen razcvet. Območja LED velikih površin, izdelana s tiskanjem, bodo počasi našla pot na trg, čeprav ostaja konkurenca FPCB, medtem ko bo glavni izziv razvijati in prodajati izdelke za končno razsvetljavo.

 

Obstajajo številne druge aplikacije, ki se razvijajo za prevodno pasto, ki jo podrobno obravnavamo v našem poročilu. Primeri vključujejo ogrevanje, akumulator in grelnike naprav, frekvenčno selektivna okna in še veliko več. Nihče ne želi biti zapuščen Ti trgi pa predstavljajo prihodnje priložnosti za rast. Kot je prikazano spodaj, IDTechEx Research napoveduje, da se bodo ti nastajajoči sektorji do leta 2027 povečali na približno 400 milijonov ameriških dolarjev. Ladja zdaj pluje in nihče ne želi zapustiti. Zato podjetja zdaj dodeljujejo sredstva, ponavljajoče formulacije in razvojne komercialne ekosisteme. To je razlog, zakaj prevodno črnilo poslovanja je spet živ.


Par:Nanodelci bi lahko spodbudili boljše LED, nevidne plašče Naslednji:1. Globalni srebrni nanomateriali kot transparentni trg dirigentov 2017- Proizvajalci, ponudba in napovedi 2022