Prevodna črnila trgih 2016-2026: Napovedi, tehnologije, igralci

- Jan 11, 2017 -

NEW YORK, 12 december 2016/PRNewswire /Srebrni Flame, silver nanodelci, bakrene barve in paste, graphene in pozneje

To poročilo zagotavlja najbolj izčrpna in avtoritativna pogled prevodna črnila in Prilepi trg, daje podrobno desetletnega tržnim napovedim, segmentirani vloga in vrste gradiva. Trg napovedi so podane v tonaži in vrednosti, ravni črnila. Vključuje tudi kritiki vseh konkurenčnih prevodna črnila in Prilepi tehnologij, vključno z žganjem vrste paste PTFs, silver nanodelci, raztegljive črnila, IME črnila, bakra in več.

To poročilo daje tudi dejstvo in pronicljive analize vseh obstoječih in nastajajočih ciljnih programov. Za ciljnih programov, zagotavlja oceno in/ali napovedi naslovljivi trgov, ključni trendi in izzivi, zadnji rezultati in prototip/izdelek začenja in IDTechEx vpogled na tržni potencial.

Nudimo podrobno analizo vsaj 17 obstoječih in nastajajočih vlogo sektorjev, vključno z silicijeve sončne celice, UF/UHF RFID oznake, tip zaslon edge elektrode, avtomobilska, v plesni elektronika, e-tekstil, 3D antene, 3D natisnjeno elektronika, namizni tiskalniki PCB, ITO zamenjavo, OLED razsvetljavo in drugi.

Vse naše napovedi glede trga so zgrajene z uporabo modelov, ki temeljijo na primarni industriji vložke iz IDTechEx intervjujev in obiske podjetij, in predhodno industrije izkušnje na IDTechEx. Smo jasno oris in upravičiti predpostavke, racionalno, trendi in dejanskih podatkovnih točk, ki podpirajo vse naše napovedi. Naše poročilo vsebuje več kot 50 profilov intervju-osnova podjetij

Neprimerljivo poslovne inteligence in trg vpogled

To poročilo temelji na letih raziskav. Naše analitiki imajo dolgoletne praktične predhodnih izkušenj in so bili v ospredju poslovanja prevodna črnila/paste, igrajo pomembno vlogo pri ustvarjanju več milijard dolar industrije. V zadnjih petih letih sam, je naša ekipa razgovor in profilirane več kot 50 uporabnikov in proizvajalcev različnih vrst prevodna črnila in paste. Vsako leto smo se naučili več o trgu in uskladijo naše analize, vpogled in napovedi.

Vzporedno s tem IDTechEx je organizirala vodilne svetovne konference in sejmi na tiskani elektronike v zadnjem desetletju vAziji,EvropiinZDA. Ti kaže združujejo celotno vrednostno verigo na tiskani elektronike, vključno z vsemi dobavitelji prevodna črnila, tiskalniki in končnim uporabnikom. To nam je dal neprimerljivo dostop do igralcev in najnovejše tržne informacije.

Prevodna črnila in Prilepi podjetja: vse se spreminja

Prevodna črnila in paste trg bo dosegla skoraj$1 .7bleta 2026 na trenutne cene kovin. Mikro srebrno prevodno paste bo prevladujejo na trgu, nadzirajo skoraj celoten trg leta 2016. Silver nanodelci bo pa postane bolj konkurenčna, ugotovitev uporabe v vrsto za nastajajoče aplikacije sektorjev, da postane za$80mtrga 2026. Baker bo ostala razmeroma nezrela tehnologija pa bo dosegla omejen uspeh, kot roman ozdravljenje sistemi so nameščeni za odprta vrata za bakrene črnilo prodaje.

Sončne industrija bo 1,5 k tono trga leta 2016 za zaslon-natisnjeno streljanje tipa prevodne paste. Ravni Prilepi novo skupino dobaviteljev kmalu prevladujejo ta posel, medtem ko ravni prahu uporabnikov bo sila skozi bolj raznolike dobavitelj osnove. Tip zaslon edge elektrodo trg bo še njeno upadanje. Linewidth-over-razmik (L/S) se je zmanjšala 20/20, potiskanje zaslon, tiskanje s standardnimi PTFs zunaj svojih meja in odpira vrata za photocurable paste. Jedkanje, ki temeljijo tehnike boste našli dodatne možnosti, kot rezilo je nadalje zmanjšala, medtem ko standardna PTFs ohranile nekaj delež na poceni koncu trga.

Senzorji na primer avto zasedenost senzorjev, senzorjev za piezoresistive natisnjeni in nekatere različice glukoze senzorjev ostane tržno nišo bistveno za prevodne paste, kot bo v avtomobilskem sektorju z svoje mešane skupine stagnira tradicionalne in Hitrorastoča nastajajoče aplikacije. HF in UHF RFID antene trgov bo rastejo ampak videli relativni tržni delež tipe preoblikovati v prihajajočem desetletju. 3D antene z uporabo aerosol tiskanje bo še vedno bolj oprijem. Ta pristop bo glavo konkurirati MID (oblikovani povezati naprave) tehnike in bo bistveno igralec v potrošnik elektronika trg. Kovinske mreže kot alternativa ITO bo počasi posege kljub obdobje teku konsolidacije v industriji TCF, ustvarja povpraševanje za srebrno nanodelcev za polnjenje in tiskanje gubice.

Nove trge bo pojavljajo in ustvarjanje novih zahtev. V plesni elektronike bo povpraševanje črnila, ki se lahko raztezajo in preživeti termoformiranje/modeliranje procesa. Elektronski tekstila zahteva črnila, ki so resnično stretchable in prenesejo ponovi pranje ciklov. 3D natisnjeno elektronike in namiznih tiskalnikov PCB potrebovali visoko prevodnost in nizki temperaturi črnila razkleniti veliko novih možnosti za izdelavo prototipov za 3D tiskalniki in vezje oblikovalci. Vsi ti trgi so pripravljena za hitro rast, ki tehnoloških inovacij prepričajo tržni zagon.

Napovedi desetletnega trga z uporabo razdeli. Za točne vrednosti, nas kontaktirajte. Opomba rokopis prodajne cene so zmanjšala zaradi padca cen surove kovine, ampak tudi pod pritiskom marže, kar je povzročilo znižanje v naše napovedi prihodkov.


Kaj to poročilo zagotavlja?
1. desetletnega tržnim napovedim za prevodna črnila in paste, segmentirani vrsta materiala (silver nano, PTF, Cu, itd) in uporabo. Napovedi so na voljo v obseg in dolarjev.
2. intervju-osnova družba profilov 50 dobavitelji in uporabniki. Profili podjetij zagotavljajo podrobne podjetje ozadje, in kritično tehnologijo in poslovni model pregled. Profil dodatno vključuje podrobno analizo SWOT IDTechEx analitiki
3. kritičen pregled in oceno vseh glavnih prevodna črnila tehnologij, vključno z žganjem vrste paštete, PTFs, nano črnila, raztegljive črnila, IME črnila, bakra itd.
4. podroben program ocenjevanja, pogosto tudi IDTechEx vpogled in oceno, state-of-art in poslovni napredek, analiza konkurenčne tehnologije, cen in tržnih trendov, ključnih akterjev, velikost naslovljive trg in napovedi desetletnega trga za:
a. fotovoltaika
b. tip zaslon edge elektrode (segmentirani vrsta naprave)
c. Automotive (de-frosters, zasedenost senzorjev, sedež grelci, itd)
d. 3D antene
e. UHF oglas HF RFID antene
f. stretchable črnila za elektronski tekstil
g. v-plesni elektroniki črnila
h. glukoze in piezoresistive senzorji
i. 3D natisnjeno elektronika
j. namizno tiskanje PCB
k. ITO zamenjavo
l. OLED razsvetljavo
m. prevodno peresa
n. drugih
Preberite celotno poročilo:http://www.Reportlinker.com/p04447369-Summary/View-Report.html

O Reportlinker
ReportLinker je nagrajeno rešitev, tržne raziskave. Reportlinker najde in organizira najnovejši podatki o industriji, tako da boste dobili vse tržne raziskave, kar potrebujete - takoj, na enem mestu.

http://www.Reportlinker.com


__________________________
Obrnite Clare:Clare@Reportlinker.com
NAS: (339)-368-6001
Mednarodna: +1 339-368-6001


Par:Srebrna nanožice in Graphene združiti moči za tip zaslon izložba Naslednji:NANOWIRE "ČRNILO" OMOGOČI PAPIRNI PRINTABLE ELEKTRONIKA