Prevodna črnila v 2017: Naslednji velik stvari

- Feb 05, 2017 -

Prevodna črnila industrija je še vedno v iskanju next big thing. Škodljive konkurenčni pritiski v jedro obseg trgov je privedlo večina dobaviteljev iskati nove nastajajoče priložnosti. Prevladuje strategija je zdaj, da so kot širok portfelj izdelkov čim, sejanje več nastajajoče trge, uveljavljanju toliko povratne informacije strank, kot je mogoče, in že na začetku vzpostavitve vrednost omrežja.


Dobavitelji tudi zdaj intenzivno gledati drug drugega, hitro uvedbo primerljivih proizvodov, kar povzroči erozijo diferenciacije. To postavlja dobaviteljev v zavezujoč: eni strani, hočejo, da tehnologije skrivnost za dolgo, da jim odlično in-house, vendar na drugi strani, se mora sprejeti na trg zgodaj ker hrepeni, povratne informacije strank na novih trgih, kjer niti številke za zasluge niti potrebe strank, ki so dobro znani.


Kljub temu, industrijo je ugotovili več nastajajočih področjih aplikacije v obdobju 2013-2016 kot ga pomladiti. Zato je zdaj na nadaljevanje skozi fazo na številnih frontah. V tem članku, bomo na kratko predstavili napredek na več novih področjih hkrati tudi prepoznavanje zadnje trendy nastajajočo aplikacijskih področjih. Upoštevajte, da aplikacije so navedene v nobenem posebnem vrstnem redu pomembnosti.


Če želite izvedeti podrobnosti o industriji prevodna črnila, vključno z vsemi najnovejše tehnologije, kot tudi oceno več kot 24 obstoječe in porajajoče se oblike uporabe se nanašajo na naše poročilo o prevodnih črnilo trgih 2017-2027: napovedi, tehnologije, igralci. To poročilo je najnovejšo različico naše avtoritativni in izčrpno poročilo, ki je postala referenčni industrije.

Fotovoltaika (PV): PV industrija ostane glavni nosilec/prihodki gonilnik za streljanje tipa paste. V industriji bo ne loči dolgoročnih trendov: nizkim stroškom na Kg in inovativnost, znižati poraba srebra na rezin. Na splošno, pričakujemo 2017 za leto, ki bo priča prvi polovici boom zaradi pričakovane konca krme tarif na Kitajskem; leto, kdaj trend raznovrstne prašek dobavo osnove bo še čeprav prevlade japonski hiteti ne bodo pretrgani; in leto, kdaj bo odpravila napovedala $140 milijard kitajske naložbe v sončne industrije skrbi drug bankrot cikla.

Tip zaslon edge elektronika: ta industrija poganja stroškov in pritisk na ozko rezilo. Tej industriji, v zadnjih dveh letih doživeli korak naprej kot foto-ozdravljiva in rezano lasersko črnila, začeli zamenjavo standard polimer debel filmov (PTFs) omogočiti 20um ali pod linewidth-over-razmik (L/S) razmerja. Ta gibanja še naprej in konkurenco med jedkanje in tiskanje rešitve bodo še dodatno krepili. Splošno, pričakujemo, da bo leta 2017 ko dobavitelj catch up na foto-ozdravljiva in rezano lasersko bo popolna, vodi v izgubo vsega, stopnje in leto, ko novih procesov preko zaslona tiskanje so jemati bolj resno.

Elektronika (IME) v plesni: behind-the-scenes zanimanje IME ostaja. Prvi val izdelkov so blizu tržišče, vrednost omrežja, se povečata, proizvajalce opravljajo bolj kot kdajkoli prej in naboru materiala je prehod preko prevodnih črnila, če želite vključiti pregledno prevodno filmov, senzorji, aktuatorji, in tako naprej. Na splošno, pričakujemo 2017 na leto, kdaj IME aplikacije končno rast po letih tu in tam se začne.

EMI ščit: EMI ščit nastaja kot novo interesno področje. Število čipov z neposredno EMI ščit varstvo predvidoma hitro povečala v prihodnjih letih. Tekmovanje bo potekalo med naparjenim in škropljenje s črnilom in v črnila tekmovanje bo potekalo na velikost delcev z nano črnila, ki ponujajo vitkosti, medtem ko druge ponujajo nižje stroške. Na splošno, pričakujemo 2017 leto, ko dobavitelji zbrati več znanja o trgu potreba, določiti potencialne odnosov s strankami in začetek različnih postopkov za nove kvalifikacije.

Zglavnik tiskanje: Aerosol in drugih tiskarskih brezkontaktno so zdaj glavni kandidat za tiskanje anten in drugih prevodnih sledi na 3D-predmetov. Zdaj obstajajo proizvodne zmogljivosti v industriji, zlasti v Aziji. Mnogi dobavitelji zmesi tudi veljale svoje proizvode s tem postopkom, čeprav končnim uporabnikom še vedno nam je povedal, da večina Over-obljubo in premalo poda zlasti glede prevodnost ravneh na nizki temperaturi prileganjezačetnih. Na splošno, pričakujemo, da 2017 bo leto še dodatne materialne izboljšave in povečan obseg prodaje kljub potencialni izzivi v končni potrošnik elektronika trg.

Tiskane pregledne prevodno filmov: tehnološke izboljšave so na pragu omogoča visoko zmogljivih tiskanih kovinsko mrežo filmov z linewidths pod 5um. Ta gibanja so še vedno v pilotni fazi z ozko web velikosti ali visoki stroški, vendar kljub temu predstavljajo dolgoročno tveganje za druge kovinske mreže procesov v industriji, vedno bolj občutljiva na stroškov. Več nanodelcev srebra TCF tehnologij izgubili komercialni zagon zaradi stečaja podjetja in denarni tok vprašanj, vendar novih novih praks njihovega poteka. Na splošno, pričakujemo 2017 leto kdaj tiskanih metal očesa rešitve napredek vzdolž lestvico zapadlosti tehnologije, vendar ne bo poslovni učinek.

Avtomobilski: Avtomobilski industriji bo ostal privlačen trg za lepljenje dobaviteljev z dolgoročno predvidljive prihodke vrstice. Aplikacije, kot so tiskane sedež zasedenost senzorjev, tiskanih kapacitivni senzorji za infotainments modulov ali grelniki sedež bo v veliki meri še njihov napredek. Okrepila prizadevanja za razvoj in komercialno tiskanih okno de-frosters na podlago iz polikarbonata. Na splošno, pričakujemo tudi 2017 leto, kdaj bodo objavljeni IME aplikacije za avtomobilske notranjosti in leto, kdaj bo natisnjeno kovinske mreže za okna de-frosters pojavijo na zgodnji fazi tehnoloških časovnih načrtov za velike proizvajalci originalne opreme.

Raztegljive črnila po elektronski tekstil: Stretchable črnila se lahko uporabijo tudi v aplikacije preko e-tekstil, kot so prilagodljiv/stretchable vezja ali medicinskih pripomočkih. V prilagodljivi, zelo mehko in raztegljive vezja, tiskana vezja lahko dostaviti funkcionalnost, čeprav lahko še vedno trpijo ponavadi pomanjkljivosti omejeno prevodnost, smola resolucijo in solderability. V medicinskih naprav, še posebej, ko dolgo in stretchy povezuje so potrebna uporaba udobje, tiskani vrstice imajo prednost. Na splošno, pričakujemo 2017 leto, kdaj bo obstoječe netiskanih FPCBs še naprej prevladujejo.

3D natisnjeno elektronika (3DPE): identificirali smo 3DPE kot je inovacij priložnost spredaj v območju prevodna črnila. Ideja 3DPE je združiti 3D tiskanje plastike s tiskanjem prevodna črnila, če želite ustvariti po meri 3D-oblik z vdelano vezje. To bo omogočilo oblikovanje in 3D tiskanje in #39; smartand #39; predmeti. Priložnost za inovacije je pri določanju nižjo prevodnost črnila in dober oprijem na različne plastične podlage. Na splošno, pričakujemo 2017 leto, ko smo videli več 3DPE oprema, ki je predstavil na trgu in leto, ko vidimo napoved črnilo izdelke, posebej namenjene tem trgom.

Natisnjeno PCB: Dejansko natisnjena PCB prejel obujeno zanimanje 2016. To zaradi povečane naporov inkjet natisniti eno-, dvojno - in večplastna PCB nanašal na konjiček in profesionalni koncih trga. Uporaba tiskanja in ploščo pristop pri oblikovanju PCB je še vedno se dobro usklajeni z veliko podjetij, večinoma na Japonskem in Koreji. Tehnologija je bolj zrel kot pred vendar stroškovne prednosti še niso dovolj, da bi bilo nujnih alternativa bolj zrele, bolj zanesljiv in večji obseg prvotni tehnologije. Na splošno, pričakujemo 2017 leto, kdaj bo hype okoli hobi/DIY PCB tiskalniki pomiri se, medtem ko strokovno večplastnih PCB tiskalniki bo še njihovo počasno in prodor na mali trg. Tehnologija napredek na tiskanje in ploščo bo še naprej v ozadje, predvsem v azijskih labs, brez opaznih komercialne začenja.

Natisnjeno tranzistorjev in spomin: tiskani tranzistor in spomin so, v nekaterih pogledih, stara ideja uporabe. Natisnjeno tranzistorjev niso izpolnile svoje obljube. Zdaj, vendar pa napredek tehnologije, zlasti iz Japonske, je obetaven dovolj, da bi zopet oživili zanimanje za temo. Tukaj, lep tiskanje ozke linije bo potrebno. Natisnjeno spomin je bil tudi v pol komercialne proizvodnje za let in zdaj se bolje rešujejo vprašanja okoli donos. Na splošno, pričakujemo 2017 treba ko nadaljuje iskanje edinstveno aplikacije tiskanih tranzistorjev in spomin, in leto, kdaj postane črnilo dobavitelji več ukvarja s tiskalniki za boljše prilagajanje svoje ponudbe.

Velika območja LED osvetlitev matrike: gospodarske dejavnosti okoli tiskanje velikega območja LED nizi se začenja pobrati. Tehnološki bazi je bil že zadnjih 4-5 let. Zdaj ni več končni uporabnik obresti in bolj ustvarjalni napor podjetja višje v verigi kot dobavitelji zmesi. Tehnološke zahteve so preproste, vendar netiskanih rešitev so tudi za vgradnjo izziv, ki temelji na visoko prevodnost in nižjo porabo energije. Torej, na splošno pričakujemo 2017 leto, ko povečanje prodaje v tem letu čeprav iz zelo majhno bazo.

Obstajajo številne druge aplikacije, ki se razvijajo za prevodno pasto, ki menimo, da v naše poročilo podrobno. Primeri vključujejo veliko območje zaznavanja nizi/sistemi, topniška jedinica zmašiti ter obrat grelniki, pogostost selektivne windows, in še veliko več. Oglejte si naše poročilo prevodna črnila trgih 2017-2027: igralci napovedi, tehnologije, če želite izvedeti več o teh trgov. Več informacij na naslednji vodilni dogodek na temo: natisnjen elektronika Evrope leta 2017 na 10-11 maj 2017 v Berlinu gostil IDTechEx.

Par:Natisnjeno elektronika trg je slutiti seči 65.0 milijard USD z 2024; Povpraševanje za pametne embalaže sprememb igra za konkurente | TMR Naslednji:Novi hibridni črnila dovoli natisnjeno, prilagodljiv elektronika brez sintranja