Prevodni Črnila V letu 2017: naslednji veliki stvari

- Feb 28, 2017-

F4.jpg Prevodnega črnila industrija še vedno v iskanju naslednjo veliko stvar. Neželeni konkurenčne pritiske na trgih osnovnih obsega je povzročilo največ dobavitelje iskati nove nastajajoče priložnosti. Prevladujoča strategija je zdaj, da imajo čim širše portfelj izdelkov, kot je mogoče, sejanje več nastajajoče trge, uveljavljanju toliko strank, kot je mogoče, in o določitvi vrednosti omrežij že na začetku.

Dobavitelji prav zdaj intenzivno gledati drug drugega, hitro uvedbo primerljivih izdelkov, kar posledično erozijo diferenciacije. To postavlja dobaviteljev v zavezujoč: ena po eni strani želijo obdržati tehnologij je skrivnost za dolgo, da jih izpopolniti v hiši, ampak po drugi strani pa je treba vzeti na trg zgodaj, ker hrepenijo strank na novih trgih kjer se niti številke-of-zaslužijo niti stranke potrebe znana.

Kljub temu, je industrija opredelila več nastajajočih aplikacij območja v obdobju obdobje 2013-2016, saj želi, da se pomladiti. Zdaj je torej o nadaljnjih skozi fazo na mnogih področjih. V tem članku bomo na kratko predstavili napredek v več nastajajočih sektorjih in hkrati tudi prepoznavanje najnovejše modne nastajajoče področja uporabe. Upoštevajte, da so vloge, navedene v nobenem posebnem vrstnem redu po pomembnosti.

Če želite izvedeti podrobnosti o prevodnega črnila industrije, vključno z vsemi najnovejšimi tehnologijami, kot tudi oceno več kot 24 obstoječih in novih aplikacij se nanašajo na naše poročilo o prevodnega črnila trge 2017-2027: napovedi, tehnologije, igralce. To poročilo je najbolj up-to-datum različica naše avtoritativnega in celovitega poročila, ki je postala referenčna industrija.

Fotovoltaika (PV): PV industrija bo še naprej glavni obseg / prihodki gonilnik za streljanje tipa paste. Industrija se ne bo osvobodil svojih dolgoročnih trendov: nizki stroški na kg in inkrementalne inovacije za zmanjšanje srebrno poraba na rezine. Na splošno pričakujemo leta 2017, da bo leto, ki bo priča prvi polovici Boom zaradi pričakovanega konca v krmi-v-tarif na Kitajskem; leto, ko se bo nadaljeval trend raznoliko bazo oskrbe v prahu, čeprav ne bo razdeljena prevlada japonskega (-ov) za kavo; in v letu, ko se bo napovedala 140 milijard $ kitajske naložbe v sončne industrije odpraviti skrbi drug bust cikel.

Zaslon na dotik rob elektronike: Ta industrija je posledica stroškov in pritisk, da zožijo ploščo. Ta industrija je v zadnjih dveh letih, doživela veliko spremembo, kot foto-ozdravljiv in laser-cut barve so začele nadomeščati standardni polimerne debele filme (PTF) omogočiti 20um ali pod linewidth-over-razmak razmerja (L / S). Ti trendi se bo nadaljevalo in konkurenca med jedkanice in tiskalniških rešitev bo še dodatno okrepila. Na splošno, pričakujemo, da bo 2017 bo leto, ko bo dobavitelj dohitevanja na fotografiji strjevanja s svetlobo in laser-cut biti popolna, kar vodi do izgube robu vsem, in v letu, ko so sprejeti novi postopki, ki presegajo sitotisk bolj resno.

In-mold elektronika (IME): The zadaj-the-scenes interes IME ostaja močna. Prvi val izdelkov so blizu uvedbe na trg, se okrepijo vrednost omrežja, proizvajalce bolj ukvarjajo kot kdaj koli prej, in material set prehaja izven prevodna črnila vključuje pregledna prevodne filme, senzorje, aktuatorje, in tako naprej. Na splošno, pričakujemo, da bo 2017 leto, ko vnosa s aplikacije končno raste po letih in izklop začne.

EMI zaščita: EMI zaščita nastaja kot novo področje zanimanja. Število žetonov z neposrednim EMI zaščito zaščitni naj bi se hitro povečuje tudi v prihodnjih letih. Tekmovanje bo med brizganja in črnilo letal, in v črnil bo konkurenca bo od velikosti delcev z nano barve ponujajo tankost, medtem ko druge ponujajo nižje stroške. Na splošno pričakujemo leta 2017, da bo v letu, ko so dobavitelji zbrati več znanja o potrebe trga, določiti možne odnose s strankami, in začeti različne nove procese usposobljenosti.

Elektronski tekstil (e-tekstil): Število raztegljive paste na trgu ali v prototipov fazi pozni fazi je v porastu. Dve leti ali tako pred nekaj dobaviteljev ponujala takšne barve, zdaj pa so mnogi dokazali sposobnost. Vrednostna veriga e-tekstil je še vedno slaba, cene še vedno previsoke in črnila na splošno soočajo s konkurenco iz alternativnih rešitev, kot so prevodni preje. Na splošno pričakujemo leta 2017, da bo v letu, ko se je začela nadaljnja ki temelji črnila e-tekstilni izdelki; leto, ko je obseg ostala majhna; in leto, ko je e-tekstilna industrija kot cele centimetrov bliže velikih zgodb o uspehu.

Prilagodljive tiskanje: Aerosol in drugih tiskarskih brezkontaktni so zdaj glavni kandidat za tiskanje anten in drugih prevodnih sledi na 3D objektov. Proizvodna zmogljivost zdaj obstaja v industriji, zlasti v Aziji. Veliko materiala dobavitelji so usposobljeni tudi svoje izdelke s teh procesov, čeprav nam končnim uporabnikom še povedal, da je večina preveč obljub in premalo zagotavljajo zlasti glede ravni prevodnosti pri nizki temperaturi žarjenja. Na splošno pričakujemo 2017 bo leto nadaljnje izboljšave primarni materiala in povečalo obseg prodaje kljub možne izzive končne potrošniške trge elektronike.

Tiskani prozorno prevodno filmi: Tehnološke izboljšave so na pragu omogoča visoko zmogljivih tiskanih kovinske mreže filme z linewidths pod 5um. Ta gibanja so še vedno v poskusni fazi z ozkimi velikosti spletnih ali visokih stroškov, kljub temu pa predstavljajo dolgoročno tveganje za druge procese kovinske mreže v vse bolj cenovno občutljivi industriji. Nekaj srebrnih nanodelcev TCF tehnologije so izgubili komercialni zagon zaradi stečajev podjetij in vprašanja denarnih tokov, ampak novi roman pojavljajo se na njihovo mesto. Na splošno pričakujemo leta 2017, da bo v letu, ko natisnjena kovinske mreže rešitev napredek vzdolž lestvice zapadlosti tehnologije, ampak ne bo komercialni učinek.

Automotive: Avtomobilska industrija bo ostala privlačen trg za dobavitelje paste z dolgoročnimi linij predvidljiva prihodkov. Aplikacije, kot so tiskane zasedenosti sedeža senzorji, tiskani kapacitivnih senzorjev za infotainments modulov ali grelniki sedežev bo v veliki meri še naprej razvijale. Prizadevanja za razvoj in komercialno tiskane okna de-frosters na polikarbonata podlago bo okrepila. Na splošno, pričakujemo tudi leta 2017, da bo leto, ko bo objavljen vnosa s zahtevki za avtomobilsko notranjost in leto, ko bo natisnjena kovinske mreže za okna de-frosters pojavijo na tehnoloških načrtov na začetku poklicne poti velikih proizvajalcev originalne opreme.

Raztegljivimi črnila zunaj elektronskih tekstilij: lahko raztegljivimi barve se uporablja tudi v aplikacijah, ki presegajo e-tekstil, kot so prožne / vezij raztegljive ali medicinskih pripomočkov. V prožne, zelo upogljive ali raztegljive vezij, lahko tiskana vezja zagotavljajo funkcionalnost, čeprav so lahko še vedno trpijo zaradi običajnih pomanjkljivosti omejeno prevodnostjo, reševanja smola in solderability. V medicinskih pripomočkih, še posebej, če so potrebne dolge in raztegljivih povezovalni za uporabo ugodnosti, natisnjene linije imajo prednost lahko. Na splošno pričakujemo leta 2017, da bo leto, ko bo obstoječa FPCBs, ki niso natisnjena še naprej prevladovala.

3D tiskane elektronike (3DPE): Identificirali smo 3DPE kot novost prostora spredaj v prevodnega črnila območju,. Ideja 3DPE je združevanje 3D tiskanje plastičnih mas s tiskanjem prevodna črnila za ustvarjanje prilagojenih 3D oblike z vdelano vezje. To bo omogočilo oblikovanje in 3D tiskanje "pametnih" predmetov. Priložnost za inovacije je v določitvi nižje prevodnost črnila in dober oprijem na različnih plastičnih podlag. Na splošno pričakujemo leta 2017, da bo leto, ko bomo videli več 3DPE opreme uvedli na trg in v letu, ko vidimo napoved izdelkov črnila posebej namenjenih tem trgu.

Tiskano PCB: Pravzaprav tiskana PCB prejeli vnovično zanimanje leta 2016. To je bilo zaradi povečanih prizadevanj po-inkjet natisnjena eno-, dvo- in večplastnih PCB, namenjenih tako na konjiček in strokovnih koncih trga. Uporaba pristopa tiskanja in-plošče za izdelavo PCB je tudi še vedno dobro usklajeni s številnimi podjetji, predvsem na Japonskem in v Koreji. Tehnologija je bolj zrel kot prej, vendar stroškovne prednosti še ni dovolj, da je postal zanimiv alternativa bolj zrelo, bolj zanesljiv in visokim volumnom prvotnim tehnologije. Na splošno pričakujemo leta 2017, da bo leto, ko bo hype okoli konjiček / DIY PCB tiskalniki pomiri, medtem ko bo strokovna PCB tiskalniki večplastne še naprej počasno in mali prodor na trg. Tehnologija napredek na področju tiskanja in krožnik se bo nadaljevalo tudi v ozadju, predvsem v azijskih laboratorijih, brez opaznih vstop na trg.

Tiskani tranzistorji in spomin: Tiskana transistor in spomin so v nekaterih pogledih, stare aplikacije idejo. Tiskani tranzistorji niso uspeli uresničiti svoje obljube. Zdaj pa, tehnologija napredek, predvsem iz Japonske, je dovolj obetavno, da bi zopet oživili zanimanje za to temo. Tukaj bo potrebno fino tiskanje ozkih linij. Tiskano spomin je bil tudi v semi-komercialne proizvodnje let in sedaj vprašanja okrog donos bolje obravnavati. Na splošno pričakujemo 2017, da bo v letu, ko je iskanje edinstvenih aplikacij tiskanih tranzistorjev in spomin se nadaljuje, in v letu, ko dobavitelji črnilom postali bolj ukvarjajo s tiskalniki bolje prilagoditi svojo ponudbo.

Velika površina LED osvetlitev nize: Komercialna dejavnost okoli tiskanje velikega območje LED nizi se začenja poberem. Osnova tehnologije je bil v nastajanju zadnjih 4-5 letih. Zdaj je bolj končni uporabnik interes in bolj ustvarjalni napor podjetij višje v verigi od dobaviteljev materialov. Zahteve glede tehnologije so preproste, vendar ki niso natisnjena rešitve, ki se kopičijo na izziv, ki temelji na visoko prevodne in nižjo porabo energije. Zato na splošno pričakujemo leta 2017, da bo v letu, ko rast prodaje v tem letu, čeprav z zelo majhno bazo.

Obstajajo številne druge aplikacije, ki se razvijajo za prevodne paste, ki po našem mnenju v našem poročilu podrobno. Primeri vključujejo nize velikega območja zaznavanja / sisteme, baterijo in rastlinskih grelniki, frekvenčno selektivno okna, in še veliko več. Prosimo, da naše poročilo prevodnega črnila Markets 2017-2027: Napovedi, Technologies, Igralci, da izveste več o teh trgih.

Par:Analiza Printed Electronics Market Z Material (Ink in podlage), s tehnologijo (brizgalnimi, zaslon, gravure, In Flexographic) Z napravo (Display, fotovoltaiko, Lighting, RFID, in drugi) po regijah in Segment napovedi, 2014 - 2025 Naslednji:Enostavno Jedkanje tehnika za ustvarjanje levičarje in desničarje nanostruktur