Digitalni tisk-pripravljen prevodno črnilo cilje polnem obsegu proizvodnje

- Jan 18, 2017 -


DuPont naprednejši materiali has prijava nov elektronski črnilo za inkjet tiskanje, ki ponuja visoko prevodnost in močan oprijem, potrebne za hitro digitalno oblikovanje, izdelavo prototipov in polnem obsegu proizvodnje.

Tehnologija omogoča digitalni tisk za elektronske komponente in vezja v aplikacijah, kjer so potrebni, kot OLED svetov, sončne celice, tiskani anten in tip slika na lesu zelo fine linije.

Prevodna črnila PE410 omogoča hitro izdelavo prototipov in zagotavlja nemoten prehod iz "laboratorij na fab" z vsestranskost povečati industrijsko velikih količin inkjet print voditelji in stroji. To omogoča vezje oblikovalci takoj preizkusiti novo zasnovo, hitro naredite potrebne popravke in, zaradi zmanjšane srebrno opredeljujejo, shranite na materialne stroške. Tehnologija je primeren za neravni tiskanje, ki omogoča vrsto novih in nastajajočih aplikacije.


Par:Raziskovalci MIT razvoj procesa tiskanja za elektronske oznake Naslednji:Obtežen sintranje visoko prevodne srebrno črnilo za prilagodljivo elektronika