IDTechEx raziskave novo poročilo o tiskanih, organske, prilagodljiv elektronika

- Feb 10, 2017-

IDTechEx raziskave, vodilni ponudnik neodvisne tržne raziskave, Poslovna inteligenca in dogodkov na nastajajoče tehnologije, napoveduje razpoložljivost novo poročilo,Natisnjeno, ekološko andamp; Prilagodljiv elektronika napovedi, igralci andamp; Možnosti 2017-2027

To poročilo zagotavlja najbolj celovito glede na temo, daje podrobne deset leto napovedi naprave tipa. Na trgu je analizirati glede na ozemlje, tiskanih vs ne natisne, togo vs prilagodljiv, anorganske vs ekološko, stroški materialov vs proces stroškov in še veliko več. Dejavnosti, več kot 1.000 vodilnih podjetjih, ki, kot je ocena zmagovalci in poraženci, da pridejo.

V poročilu IDTechEx appraises vsake spodbujevalne tehnologije zaradi svoje potrebe trga - ne push tehnologija. Črpamo na deset let znanja, sledenje tega sektorja in zagotavljajo podrobne, rafinirani napovedi, strateško pozicioniranje in oceno trendov, andquot; vroče topicsandquot; in neizpolnjene priložnosti.

Poročilo obravnava posebej veliko sliko - vključno z OLED zasloni in razsvetljavo, tanke plasti fotovoltaika na prilagodljiv senzorji in še veliko več. Pomembneje, vključuje ne le elektronike, ki se natisnejo, organskih in/ali prilagodljiv zdaj, ampak zajema tudi tisti, ki bo. Realističen časovni okvir, študije primerov, obstoječih izdelkov in pojav novih izdelkov, so podani, kot zadržkov in priložnosti v prihodnjih letih.

Več kot 3.000 organizacije izvajata tiskanih, organske, prilagodljiv elektronike, vključno z tiskanje, elektronika, materialov in embalaže podjetja. Medtem ko nekatere od teh tehnologij so v uporabi sedaj - dejansko obstajajo tri sektorje, ki so ustvarili milijard dolar trgov - drugi pa so komercialno zarodka.

Prednosti te nove elektronike so številne - od nižje stroške, boljše delovanje, prilagodljivost, preglednost, zanesljivost, bolje okoljske poverilnice in še veliko več. Veliko aplikacij bo na novo ustvarjeno, in kjer so udarjeni obstoječih elektronskih in električnih izdelkov, bo spreminja obseg.

To široko referenčni IDTechEx poročilo prinaša to vse skupaj, s posebnim poudarkom na aplikacije in kvantitativna ocena možnosti.

IDTechEx ugotovite, da celotnega trga za tiskane, prilagodljivi in ekološko elektronike bo rasla from $29.28 milijarde leta 2017 na $73.43 milijard v 2027. Večina ki je OLED (organski vendar ni natisnjeno) in prevodna črnila, ki se uporabljajo za širok spekter aplikacij. Po drugi strani, raztegljive elektronika, logika in spomin, tanke plasti senzorji so veliko manjše segmente, vendar z veliko rast, kot so izhajali iz Randamp; D.

Če iščete razumeti veliko sliko, priložnost, težave, ki lahko naslov ali kako lahko začnete uporabljati te tehnologije in posledice sodelujejo, to poročilo je treba. Raziskane večjezično IDTechEx svetovalcev v štirih držav in treh celin, to poročilo temelji na deset let znanja industrije.

Par:Pregled nitaste glive za protimikrobno Silver nanodelci sintezo Naslednji:Natisnjeno elektronika trg je slutiti seči 65.0 milijard USD z 2024; Povpraševanje za pametne embalaže sprememb igra za konkurente | TMR