Anorganska sestavljena spojina

- Jun 28, 2017 -

Magnezijev sulfat heptahidrat je magnezijeva spojina, Anorganska spojina, znan tudi kot diareja sol, žveplov grenivec, diareja sol, vrsta vilic MgSO4 · 7H2O, anorganska spojina relativna molska masa 246,47, beli ali brezbarvni majhni poševni in poševni stebrični kristali, brez vonja In rahlo grenko, topen v vodi, rahlo topen v etanolu, stabilen v vlažnem zraku pod 48,1 ℃, prijeten v vročem suhem zraku; Anorganska spojina nad 48,1 ℃, izgubila kristalno vodo, postane magnezijev sulfat heksahidrat in s spremembo temperature bo postopoma odstranila kristalizacijo vode v brezvodni magnezijev sulfat. Magnezijev sulfat heptahidrat je pomemben anorganski kemični izdelek. Anorganska spojina uporablja zelo široko paleto, se lahko uporablja v industriji, kmetijstvu, živilih, medicini in drugih industrijah.

1, magnezijev sulfat heptahidrat za krmno uporabo se lahko uporablja kot krmni dodatki v magneziju, magnezijev sulfat je zelo pomembno gnojilo, saj lahko zagotavlja bogato prehrano za pridelke;

2, medicinski razred magnezijev sulfat heptahidrat se lahko uporablja za katarzično, njeno nasičeno raztopino topikalno oblogo, protivnetno, otekanje, razstrupljanje, analgetični učinek in zavira centralni živčni sistem, vlogo antispasma;

3, industrijski razred magnezijev sulfat heptahidrat se lahko uporablja za tiskanje in barvanje tanke bombažne tkanine, bombaža, sredstva za povečanje svile, lesnih proizvodov, polnila; Čiščenje industrijskih odpadnih voda, odpadne vode v kondenzat in sedimentacijo, da bi dosegli standarde odplak.

4, v mikrobni industriji se lahko kot srednja sestavina uporablja magnezijev sulfat heptahidrat, pivski dodatki, magnezij v vreli vodi, vir pri hranjenju pri fermentaciji.

5, magnezitna industrija, magnezijev cementni material v magnezijevem sulfidnem cementu, kot glavna surovina je magnezijev sulfat, tako da raztopina magnezijevega sulfata v magnezijev sulfidni cement kot ena od vrst modifikatorjev. Z mešanim mešanjem magnezijevega sulfata in magnezijevega oksida nastanejo izdelki z magnezijevim lepilom.

Kakovost tega žveplovega magnezija mora ustrezati zahtevam HG / T 2680-2009, njegova kakovost videza pa mora ustrezati zahtevam iz točke 5.1 v HG / T 2680-2009. Anorganska spojina Ta standard določa zahteve, preskusne metode, pravila nadzora, označevanje, označevanje, pakiranje, prevoz in skladiščenje industrijskega magnezijevega sulfata.

Prisotnost vode v celicah je prosta voda in kombinirana voda v kombinaciji z vodo in drugimi snovmi je pomemben sestavni del celične strukture, pri čemer anorganska spojina predstavlja približno 4,5%; Prosta voda v obliki prostega, je dobro celično topilo, lahko je tudi neposredno vključena v biokemične reakcije, anorganske spojine, pa tudi transportne hranilne snovi in odpadke. Vsekakor so vse življenje različnih organizmov neločljivo povezano z vodo.

Večina anorganskih soli v prisotnosti ionskega stanja, Anorganska spojina, čeprav je njena vsebnost zelo majhna, vendar ima mnogo pomembnih vlog: nekatere anorganske soli so pomembne sestavine intraceličnih spojin, kot je Fe glavna sestavina hemoglobina, anorganskih Spojina Mg je nujna sestavina molekul klorofila; Mnogi anorganski soli za vzdrževanje celic in organizmov igrajo pomembno vlogo v življenjskih aktivnostih. Anorganska spojina, kot je vsebnost kalcija v krvi, je prenizka, se pojavijo krči; Anorganske soli za vzdrževanje celične kislinske in alkalne bilance so prav tako pomembne


Par:Srebrna nanocelica Varnost okolja Naslednji:Anorganski spojni pristop