Analiza Printed Electronics Market Z Material (Ink in podlage), s tehnologijo (brizgalnimi, zaslon, gravure, In Flexographic) Z napravo (Display, fotovoltaiko, Lighting, RFID, in drugi) po regijah in Segment napovedi, 2014 - 2025

- Mar 14, 2017 -

NEW YORK, 27. februar, 2017 / PRNewswire / - Globalni natisnjena na trgu elektronike se bo po napovedih dosegla 19150000000 USD do leta 2025, v skladu z novo poročilo Grand View Research, Inc. skokovita povpraševanje za fleksibilne elektronike pri nizki proizvodnji stroške in potrebo po okolju prijaznih tehnologij utira pot za večjo sprejetje tehnologije.

Poleg tega je povečanje penetracije interneta stvari na svetu se je izkazalo, da je glavni dejavnik pri potegom natisnjeno trg elektronike v predvidenem obdobju. Stalno naraščajoče povpraševanje po internetu stvari v telekomunikacijski industriji za izboljšanje omrežja in optimizacijo delovanja skupaj z operacijami se pričakuje, da poganjanje uporabe tehnologije v predvidenem obdobju.

Številni tehnološki napredek in razvoj je privedel do razvoja različnih elektronskih pripomočkov in instrumentov. Vse večje ozaveščenosti in uporabniku prijazne tehnologije vodijo k hitremu sprejetju bistveno teh inovativnih izdelkov.

Pristojni igralci v industriji so v veliki meri vlagajo v povezanih dejavnosti R & R, da bi obogatili portfeljev izdelkov in ugotavljanje njihove prisotnosti na trgu. Sčasoma je sprejetje učinkovitih in zanesljivih tehnologij, kot so tiskane elektronike izkazalo, da je nuja za proizvajalce po vsem svetu. Zato se natisnjeni elektronika pričakuje, da poiščejo opazno pozornost po vsem sektorju elektronskih potrošnikov v predvidenem obdobju.

Natisnjena trgu elektronike so razdeljeni glede na potrebne materiale, tehnologije in naprav, ki imajo pomembno vlogo v predvidenem obdobju. Regija Asia Pacific prispeva k večji povpraševanje prevodnih barv in se pričakuje, da imajo oprijem nad predvidenem času. To zahtevo lahko akreditiran za povečano proizvodnjo potrošniške elektronike po regionalnih državah.

Vendar pa je Severna Amerika in evropske države, kot so Velika Britanija, Nemčija in Norveška vključuje različne organizacije in združenja, ki sodelujejo v spodbujanje in vlaganje v raziskave in razvoj za razvoj natisnjeno elektronike tehnologije. Poleg tega se pričakuje tudi v regiji Azija Pacifik priča velikega povpraševanja, ki je povzročila podjetja, da vlagajo v izboljšanje kakovosti črnila, zanesljivost in druge prevodne lastnosti.

Značilne lastnosti brizgalne tehnologije, kot so manjšo porabo črnila in materialnega odpadka, fleksibilnosti, kompaktnost in manj začetne investicije vodi tehnologijo, da bodo imeli omembe hudournik v ocenjeni obdobju. Poleg tega, tiskana elektronske naprave RFID je še en segment, opazovati izjemen dvig v napovedanem obdobju zaradi zahtevno uporabo v sektorju embalaže. Zato bi pozitivno vplivalo na krepitev globalnega trga tiskane elektronike po vsem svetu.

Dodatne ključne ugotovitve iz poročila kažejo:  

Natisnjeno rast elektronika trg se lahko akreditirajo za večje sprejetje inkjet tehnologije, vse večje zaslonu in tiskanih naprav RFID segmentih.

Vse večja zavest o ohranjanju naravnih virov vodi do sprejetja okolju prijaznih alternativ, kot je sprejetje fotovoltaičnih naprav, ki je še pripisal rasti tehnologije.

Prevodni črnila in sitotisk tehnologija sta dva segmenta prevladujejo na celoten trg tiskane elektronike, ki predstavlja večinski delež.

Različne organizacije in združenja so spodbujanje natisnjeni elektronika tehnologijo v evropskih državah, kot sta Nemčija in Velika Britanija, ki predstavljajo znaten delež v letu 2015.

Ključni udeleženci industrije vključujejo:
Enfucell Oy, GSI Technologies, NovaCentrix in T-Ink, Inc. glavne strategije krepitvi sledi pristojni akterji vključujejo podpisovanje partnerstva ali sporazume o distribuciji, združitev in prevzemov skupaj z bogatijo svoje portfelje, ki jih opravlja neprekinjeno R & R.Par:Printed Electronics: RFID Sensor Platform in prilagodljiv Funkcionalne filmi za avtomatsko obdelavo Naslednji:Prevodni Črnila V letu 2017: naslednji veliki stvari