Natisnjeno elektronika trg je slutiti seči 65.0 milijard USD z 2024; Povpraševanje za pametne embalaže sprememb igra za konkurente | TMR

- Feb 08, 2017 -

Ključni akterji, ki delujejo v jeglobalno tiskanih elektronika trgživljati been tekmujoč obdržati vodstvo z razvoj novih proizvodov, izvajanje novih tehnologij in inovacij. Preglednost tržne raziskave opozarja, da nekatere od vodilnih igralcev na svetovnem trgu Samsung Electronics Co., Ltd, Xerox Corporation, tanek Film elektronika ASA, Optomec Inc, in Intrinsiq Materials, Inc Te družbe so tudi pričakuje, da se osredotočajo na združitev in prevzemov in strateške poslovne povezave, da ostane pomembno zaostreni konkurenci.

Po poročilu raziskave globalne tiskanih elektronika trg je vredno milijard US$ 25,4 leta 2015 in je slutiti seči vrednotenje US$ 65.0 do konca leta 2024. Tem obdobju 2016 in 2024, na svetovnem trgu se pričakuje, da napredujejo a CAGR 11,0 %.

Aziji, da vodi pakiranja kot vzponu vztrajati povpraševanje po tiskanih elektronika enakomerno

Geografsko, globalno tiskanih elektronika trg razdeliti v Severni Ameriki, Aziji, Evropi, Latinski Ameriki, in Bližnjem vzhodu in Afriki. Od teh, Asia Pacific je pričakuje, da vodi pakiranja v obdobju napovedi. Čeprav regijo se pričakuje, da priča manjše listek, to še vedno pridobiti delež 36.0 % na svetovnem trgu do konca leta 2024. Vzponu, Indija, Kitajska in Japonska predvidoma izročiti tiskani elektronika trg v Aziji strel v roko v bližnji prihodnosti.

Dobili vzorec PDF za strokovne raziskave vpogled

Trgovina na drobno in pakiranje Segment obljublja neomajno rast v celotnem obdobju napovedi

Glede uporabe, na svetovnem trgu je razdeliti v trgovina na drobno in embalaže, avtomobilski, ter elektronika. To, trgovina na drobno in pakiranje segment potekal največji delež na svetovnem trgu v letu 2015. Naraščajoče maloprodajni industriji in sprememba zaznavanje proti embalaže se pričakuje, da vozi ta segment na svetovnem trgu v naslednjih letih. Konca leta 2024, trgovina na drobno in pakiranje segment predvidoma predstavljajo delež 34,5 % svetovnih tiskanih elektronika trg. Vse večjo povpraševanje potrošnikov za pametne embalaže se pričakuje, da igrajo ključno vlogo pri razvoju tega segmenta. Tehnoloških izboljšav in napredka v metode pakiranja so tudi opazna razlika naraščajoče prihodkov na drobno in pakiranje uporaba segmenta.

Globalno tiskanih elektronika trg se vozi z naraščajočo sprejetja organskih materialov za izdelavo tiskanih elektronika. Uporaba organskih materialov je pripisati stroškovne za tiskanje prilagodljive zaslonov. Poleg tega kot polprevodniškega in vodenje organskih snovi kot so polimeri in molekule se lahko uporabijo za najrazličnejše namene. Vse večji pritisk za zmanjšanje porabe energije, negativen vpliv na okolje in materialne izgube je tudi spodbudilo več proizvajalcev za uporabo organskih materialov za tiskane elektronike. Na trgu je verjetno, da priča konico v povpraševanje po tiskanih elektronike kot industriji kaže veliko zanimanje za uporabo prevlečeni papir za tiskane elektronike.

Slaba razpoložljivost organskih snovi za omejevanje trga

Čeprav ključa vožnje faktor se vrti okoli uporabe organskih materialov za tiskane elektronike, je postalo tudi dejavnik, ki je zadržati na trgu. Slaba razpoložljivost organskih snovi deluje kot glavna ovira za svetovni trg. Poleg tega anorganske elektronike so še vedno komercialno uspešne, kot ekološke. Poleg tega izčrpne raziskave, potrebne za uporabo organskih komponent tudi doda ceni proizvodnih procesov. Tako visoke stroške poslovanja in manj razpoložljivost ali organski materiali se pričakuje, da ovirajo na svetovnem trgu v naslednjih letih.

Ta pregled temelji na preglednosti trga raziskovalno poročilo, z naslovom andquot;Natisnjeno elektronika trg - globalna industrija analiza velikosti deleža rastočih trendov in napovedi 2016-2024.andquot;

Par:IDTechEx raziskave novo poročilo o tiskanih, organske, prilagodljiv elektronika Naslednji:Prevodna črnila v 2017: Naslednji velik stvari