Printed Electronics: RFID Sensor Platform in prilagodljiv Funkcionalne filmi za avtomatsko obdelavo

- Mar 17, 2017-

Schreiner PrinTronics, kompetenčni center Schreiner skupine za tiskane elektronike, na "Innovation Showcase" v LOPEC v Münchnu (Hall B0) 29. marca in 30., se bodo predstavili prvi na svetu: tiskani platforma senzor RFID vključuje kompleksno nalepko z električnimi funkcijami . Uporaba tiskanih prevodnih sledi, etiketa združuje temperature in senzor za prvo odpiranje z NFC čip. Zahvaljujoč napisom NFC anteno, lahko čip je treba brati s pametnim telefonom opremljeno za ta namen. Razvit za procese roll-to-roll, rešitev je povsem primerna za avtomatsko obdelavo.


Ko je natisnjena platforma senzor RFID uporabljajo za tesnjenje izdelek zapakirati opravlja dveh bistvenih funkcij. S pomočjo senzorja, da stalno meri in beleži temperaturo v celotnem dobavne verige v celotni življenjski dobi etikete. Zelo tanka, prožna baterije vgrajene v oznaki omogoča takšno dolgotrajno beleženje podatkov. Še število integriran senzor za prvo odpiranje označuje, ali je bila oznaka sekajo, da se odpre okno in vsebina so bili morda že odprta.


Drugi prilagodljiv in večslojna folija izdelkov za električno prevodnost, preklapljanje, merjenje in potrebe nadzora, ki se prikazani na LOPEC kabini vključujejo tiskane prevodne sledi, antene, grelni elementi, reflektorji, večnamenski uporabniških vmesnikov in drugih senzorjev. Te Schreiner PrinTronics rešitve so večnamenski, kot dobro in zagotavljajo visoko dodano vrednost. Na podlagi poglobljenega znanja in izkušenj pri tiskanju srebra in ogljika, na izolacijo in skozi luknjo povezuje, Schreiner PrinTronics razvija visoko precizne roll-to-roll tiskanje elektronike za dosledno višje ravni v zadnjih letih.

Par:Uporaba Ink Z Silver nanodelcev ponuja zmogljivosti za nove togih in gibkih Hybrid vezje Naslednji:Analiza Printed Electronics Market Z Material (Ink in podlage), s tehnologijo (brizgalnimi, zaslon, gravure, In Flexographic) Z napravo (Display, fotovoltaiko, Lighting, RFID, in drugi) po regijah in Segment napovedi, 2014 - 2025