Znanstveniki na W.Va. šol prisotni ugotovitve iz gospodarskega, vpliv raziskovalnih projektov Skupnosti

- Feb 15, 2017 -

Južna CHARLESTON, W.Va.-Znanost profesorji na visokih šolah in univerzah v Zahodni Virginiji podjetje raziskovalnih projektov, ki vplivajo v države Skupnosti in gospodarstvo.


V torek, profesorji iz West Virginia University, univerze Marshall, Concord University in West Virginia State University dal predstavitve svojega dela v IZVORNIH Salon na mostu dolini Skupnosti in Technical College v Južni Charleston.


Dr. Nadja Spitzer, na Marshall, je delala na projektu, ki se ukvarja z nanodelci silver in kako to vpliva na razvoj možganskih celic pri otrocih.


"Otrok lahko z uporabo zobne ščetke, z uporabo igrače, izpostavljen več let ali celo desetletja in njihove stopnje so višje in višje. To je kritični čas razvoja možganov, seveda. Če ti nanodelci so stavbe v možganih in vplivajo na razvoj, potem to je zaskrbljujoče,"je pojasnil Spitzer.


Raziskave kažejo, Spitzer je dejal, da celice se obnašajo drugače in da si spremembe celične funkcije, ko izpostavljeni so nanodelci.


Dr. Brian Anderson, direktor Inštituta energije West Virginia University, pripravlja projekt, ki vključuje zemeljski plin hidrati, termodinamični modeliranje in geotermalnih sistemov. Je dejal teh sistemov bo West Virginia, in Svet, razvoj novih virov obnovljive in trajnostne energije.


"Imamo, v Zahodni Virginiji, najbolj učinkovito kurjenje elektrarna v zahodni polobli v Longview moč severno od Morgantown premoga. Delamo z njimi na kaj svoj naslednji koraki bodo nadaljnje povečanje njihove energetske učinkovitosti izrabe premoga,"je dejal Anderson.


Študenti se združil z teh profesorjev, da bi dobili roke na podlagi izkušenj. Anderson je dejal, je pomembno, da učenci raziskovanje tako da se lahko pripravi za kariero in tako lahko učijo prihodnjih generacij.


"Lahko sodelujete v realnem svetu projektov je kaj je odločilnega pomena, ker probleme in izzive, razvijajo vsak dan in vsako leto in učbeniki ne more slediti z njo," je dejal.


Spitzer je dejal, njeni učenci so spoznavanje vodenja in komunikacije, ne samo znanost.


"Vsak dobil svoje lastne projekta, so morali ugotoviti, časovni okvir, imajo morda nadzoruje ali stvari naučiti drugih študentov, potem gredo na mednarodnih konferencah in imajo, da svoje raziskave predstavijo znanstveniki, doktorjev iz vsega sveta," je dejala.


Drugih voditeljev vključena dr Joseph Allen fromConcord univerze in dr Sanjaya iz West Virginia State University.


Allena raziskav se osredotoča na razumevanje potresi v globokih prelomnih con. Sanjaya vodi aktivno raziskovalni program za oblikovanje rastlin in mikroalg povečati bioenergije in hranilno vrednost.


Torek predstavitve gostili West Virginia visokošolske politike Komisije delitev znanost in raziskave.

Par:TMDC Nanoflakes naredi nov tip Fotosintetičen so sončne celice Naslednji:Pregled nitaste glive za protimikrobno Silver nanodelci sintezo