Srebrno nanodelcev kemijske interakcije

- Oct 25, 2017 -

Kovinsko srebro se pogosto uporablja v našem vsakdanjem življenju, kot tudi v različnih zdravljenja, nanodelcev srebra zaradi nanotehnologije prodorov, silver nanodelci (v nadaljevanju AGNPS) so pridobili večje koristi. Vendar rast AGNPS aplikacij na različnih področjih neizogibno vodi v večjo potencialno tveganje nanodelci, povzroča skrb za okolje varnost in zdravje ljudi. Srebrni nanodelcev v zadnjih letih, raziskovalci ocenijo toksičnost AGNPS in poskušala raziskati njihove toksičnosti celični in molekularni mehanizmi.

Vpišite nano-materialov je biološki sistem, z celice in organele makromolekul (kot so beljakovine, nukleinske kisline, lipidi, ogljikovi hidrati) vzpostaviti vrsto nanodelci biomolekule vmesnik. Dinamične fizikalno-kemijske interakcije, kinetika in toplote prenese ta međupovršinskih področju vplivajo na nekaterih procesov, kot so nastanek beljakovin kron, celice stik, membranski enkapsuliran delcev, nanodelcev srebra celico absorpcije in biocatalysis, vse to pa določitev biokompatibilnost in biološkim nanomaterialov.

Agnps ko v človeškem telesu, nekateri lahko ostanejo v prvotni tarčno tkivo, ampak načeloma bodo prepeljane skozi krvni obtok ali limfni sistem, nanodelcev srebra razdeli telesa sekundarni ciljni organi, povzroča določenih organov ali sistemov, da se odzove. Pri glodalcih, možganih, jeter, vranice, ledvic in testis so glavni sekundarni ciljni organi celega telesa, ne glede na to, ali ustno, nanodelcev srebra intravensko ali intraperitonealno injekcije so namenjena Agnps. Ta vzorec distribucijo organov kažejo, da lahko povzroči potencialne toksičnosti AGNPS, nevrotoksičnost, toksičnost imunski, nefrotoksičnost in strupenost za razmnoževanje v in vivo.

Citotoksično reakcije, kot so reaktivnih kisikovih, poškodbe DNA, spremembe Znotrajcelične encimske aktivnosti, in apoptozo in nekroze, so bile povezane s toksičnosti jetra, ki so posledica Agnps v in vivo. V bistvu, ko celice se soočajo z neugodnim pogoji, nanodelcev srebra več procesov stabilno začeli vzdrževati preživetje celic, od katerih je autophagy. Srebrno nanodelcev Autophagy se lahko uporabijo kot proces kritične celico obrambo proti AGNPS strupenosti, vendar ohrani autophagy dejavnost, z zmanjšano energijo, in lahko spodbujajo apoptozo in nadaljnje poškodbe jeter.

Obstaja vedno več dokazov, da prevod post spremembe, nanodelcev srebra še posebej fosforilacijo, Acetilacija histonov in ubiquitin, določa dejavnosti in/ali združevanje proteinov, ki opravlja autophagy in optimiranje autophagy razvoj. Srebrno nanodelcev povečanje celic stres lahko povzroči propad spremenjenega sistema ali nespecifične spremembe, ki nastanejo pri fizioloških pogojev.

Ubiquitin je bil obravnavati kot ključ za nadzor usodo beljakovine, ki je proces ponižujoče beljakovine, ki jih proteaze. Pred kratkim, Silver nanodelcev tam raste dokazov, da konjugat ubiquitin veriga določa selektivnosti autophagy.


Par:Anorganska spojina štiri kategorije Naslednji:Anorganske spojine so enake