Srebrno nanodelcev dinamični proces

- Sep 27, 2017 -

Kovinsko srebro se pogosto uporablja v našem vsakdanjem življenju in v zdravstveno oskrbo. Srebrno nanodelcev zaradi preboj nanotehnologije, nano srebrnimi delci (v nadaljnjem besedilu AgNPs) pridobili več koristi. Vendar, povečanje uporabe AgNPs na različnih področjih neizogibno vodi do povečanja tveganja nano delcev, ki zaskrbljenost glede okoljskih varnost in zdravje ljudi. V zadnjih letih, so raziskovalci nanodelcev srebra ocenili toksičnost AgNPs in poskušala raziskati njihove toksičnosti celični in molekularni mehanizmi.

Ko AgNPs vstopijo v telo, nekatere lahko ostanejo v prvotni tarčno tkivo, ampak načeloma se prevažajo skozi krvni obtok ali limfni sistem, nanodelcev srebra razdeli sekundarni ciljni organ telesa, povzročajo posebnega organa ali Sistemska reakcija. Pri glodalcih, AgNPs, dana ustno, intravensko ali intraperitonealno injekcijo, so pokazali, da možganih, jeter, vranice, ledvic, nanodelcev srebra in testis so pretežno sekundarni ciljnih organov po vsem telesu. Tak vzorec razporeditve organov kažejo, da potencialne toksičnosti AgNPs lahko povzroča nevrotoksičnost, imunotoksičnost, nefrotoksičnost in strupenost za razmnoževanje v in vivo.

Citotoksičnost, reaktivnih kisikovih, poškodbe DNK nanodelcev srebra, spremembe v znotrajcelični encimska aktivnost in pojava apoptozo in nekroze, so bile povezane s toksičnosti jetra, zaradi AgNPs v in vivo. V bistvu, ko celice se soočajo z neugodnim pogoji, nanodelcev srebra več procesov stabilno začeli vzdrževati preživetje celic, od katerih je autophagy. Srebrno nanodelcev Autophagy lahko delujejo kot celice obrambo proces, ki je bistvenega pomena za preprečitev toksičnost AgNPs, vendar ne ohrani autophagic dejavnosti, spremlja prihranek energije, lahko prispeva k pojava apoptozo in poznejše jeter Funkcija škode

"Autophonic plima" uporablja za izražanje v autophagy po dinamičen proces, najprej, tvorbo in zorenje autophagosomes, sledi autophagylosin fuzije, nanodelcev srebra in končno hidroliziran mehurček zaviti celične komponente in javnost makromolekul citoplazmo. Pri tem vse zgornje korake v procesu kot plima autophagy celico prekinitev je pomanjkljiv. AgNPs izpostavljenost se je povečala LC3-LC3-II v tako odvisni od odmerka, in kopičenje beljakovin p62 sem od odmerka. Srebrno nanodelcev, to kaže, da čeprav AgNPs activate autophagy, so sčasoma pripeljali do autophonic plima blokirani. Poleg problema autophagy disfunkcije, RNP in apoptozo prav povišal po AgNPs izpostavljenosti.

Več dokazi kažejo, da je post-Translacijske spremembe, nanodelcev srebra še posebej fosforilacijo, Acetilacija histonov in ubiquitination, določitev dejavnosti in / ali združevanje za beljakovine, vključenih v izvajanje autophagy in finega autophagous plima razvoj. Srebrno nanodelcev poveča celični stres lahko povzroči propad post-Translacijske spremembe sistema ali povzroči nespecifične spremembe, ki nastanejo pri fizioloških pogojev.

Ubiquitination je dolgo dojemala kot ključ za nadzor usodo beljakovine, ki je postopek označevanja beljakovine se razkraja veziklov. Pred kratkim, nanodelcev srebra je rastoče dokaze, da določi konjugiran ubiquitin verige, autophagy selektivnosti.


Par:Glavnih značilnosti zdravila srebrnih Nano Material Naslednji:Anorganska spojina štiri kategorije