Srebrno nanodelcev funkcije

- Sep 01, 2017 -

Srebro je denarna vrednost nižja od zlata, vendar pri zdravljenju okužbe, medicinske vrednost srebra ne smemo podcenjevati. Ko antibiotiki neuspeh, koloidno srebro na njen učinek. Dr. Schauss univerze John Hapkins meni, da je koloidno srebro naravno zdravilo, ki lahko upreti "stotine patogenov". Profesor Menriques Minnan univerze je pokazala, da lahko nanodelci silver ubil kvasovke v različnih pogojih in imeti dobro možnost, protiglivično. To je učinkovita za preprečevanje in zdravljenje okužbe ustne.

Srebro je denarna vrednost nižja od zlata; vendar pri zdravljenju okužbe, ne smemo podcenjevati medicinske vrednost srebra; v izrednih razmerah, koloidnega srebra je ne le bolj dragocena kot zlato, in bolj učinkovito.

Ko antibiotiki neuspeh, koloidno srebro na njen učinek; antibiotiki napad erevesen dobre ali slabe mikroorganizmov, poškoduje imunski sistem. Antibiotiki A enem napadu vzorec je dovzetna za bakterijske variacije. V resnici, zlorabe antibiotikov in pomanjkanje resno receptov povzročil bakterije za boj proti antibiotikov. To je splošen problem v bolnišnici.

Nasprotno, dr Alexander G. Schauss John Hapkins univerze trdi, da koloidno srebro je naravno zdravilo lahko "stotine patogenov"; Mnogi zdravniki našel antibiotiki leta 1938, in mnogi zdravniki se okužbe. Danes, ljudje gredo nazaj s srebrom za reševanje problemov, vključno z bakterijsko preobrazbo.

Zdravniki poskus z nanodelci silver za zdravljenje glivičnih okvara ustne okužbe? Kvas okužb z Candida albicans in Candida glabrata so pogosti v zobne proteze; povzroči oprh in zobozdravstvene stomatitis - zelo boleče okužba, ki vpliva na 70 % ljudi, ki nosijo zobne proteze. Te težko za vesti ustne okužbe mikroorganizmov hitro tvorijo biofilme in antibiotikov ne ubije te glive, ampak so dejansko koristna za njih.

Profesor Mariana Henriques University of Minho in njegovi kolegi preizkušen silver nanodelci različnih velikosti za analizo učinkov teh ustne okužbe in paziti na potencialno sposobnost teh nanodelci za njihovo obvladovanje.

Henriques in njegovi kolegi uporabljajo sline povzroči različne eksperimentalne nadzorovanih okoljih, po umetno biofilma v slini, ugotovljene spremembe v glivične okužbe. Kmalu so ugotovili, da velikost ni pomembna, v vseh pogojih, silver nanodelci lahko učinkovito ubiti kvasa. Te študije jasno določa protiglivično lastnosti srebra, in različne velikosti delcev se lahko uporabijo v različnih procesov.

Silver nanodelci lahko iz novih zdravil in se lahko uporablja kot previdnostni ukrep v bolnišnicah. Srebro lahko pridejo do ustja pomagati z zobne proteze pri preprečevanju biofilma rast. Profesor Henriques meni, da silver nanodelci lahko tudi doda zobne proteze za proizvodnjo zaščitni sloj proti glive in bakterije, ki rastejo v ustih.

Funkcije

Nano-silver delcev zaradi svoje dobro prevodnost, tako da zavzema zelo pomembno mesto na področju mikroelektronike. Delci nano-silver površinske učinke, kvantnih vplivov, itd, tako da ima tudi nekatere posebne namene, kot so izboljšano površino Raman aplikacije, medicini.

1. Nano-silver je srebrno-všeč biti materiala, velikosti delcev manj kot 100nm, ponavadi med 25-50nm.

2. Nano-silver predstava ter njena velikost delcev je neposredno povezana.

Študija je ugotovila, da manjše velikosti delcev, močnejši baktericidno delovanje.

Funkcije

Kratkoročne pranje ne vpliva na svojo funkcijo; z naravno barvo, lahko uporabijo barva, uporabe ne vpliva na barvanje, lahko popolnoma zamenjati vodstvo, kositra, varjenje, dolgotrajna uporaba protibakterijsko nano srebro se bo oblikoval v telesu srebra bo odlaganje bioloških, neželenih učinkov, čezmerno nanašanje in tudi tam bo očitno zastrupitve pojav, nano-silver hlapne okolju bo imel vpliva na ekologija bo ubil okolja v koristne bakterije, plastičnih izdelkov v nano-silver padavin po več sterilizacija funkcijo, čas na splošno v treh mesecih do šest mesecev, dolgotrajna uporaba bo škodljiva za telo, povzroča simptome zastrupitve, ki vplivajo na fizični razvoj.


Par:Varnosti okolja srebrno nanodelcev Naslednji:Anorganska spojina raznolike