Srebrno nanodelcev ubil kvas

- Aug 24, 2017 -

Srebro je denarna vrednost nižja od zlata, vendar pri zdravljenju okužbe, medicinske vrednost srebra ne smemo podcenjevati. Ko antibiotiki neuspeh, koloidno srebro, pokazati svoj učinek. Dr. Schauss univerze John Hapkins meni, da je koloidno srebro lahko "stotine patogenov" naravno zdravilo. Profesor Menriques Minnan univerze je pokazala, da lahko nanodelci silver ubil kvasovke v različnih pogojih in imeti dobro možnost, protiglivično. Preprečevanje okužbe ustne je zelo učinkovita.

Srebro je denarna vrednost nižja od zlata; vendar pri zdravljenju okužbe, ne smemo podcenjevati medicinske vrednost srebra; v nujnih primerih, koloidnega srebra je ne le bolj dragocena kot zlato, in bolj učinkovito.

Ko antibiotiki neuspeh, koloidno srebro na njen učinek; antibiotiki napad erevesen dobre ali slabe mikroorganizmov, poškoduje imunski sistem. Antibiotik sam napad način je dovzetna za bakterijske variacije. V resnici zlorabe antibiotikov in niso resni recept povzročila bakterije za boj proti antibiotikov. To je splošen problem v bolnišnici.

Nasprotno, dr Alexander G. Schauss Univerza Johns Hopkins trdi, da koloidno srebro je naravno zdravilo, ki je odporen na "stotine patogenov"; Mnogi zdravniki našel antibiotiki leta 1938, preden ga uporabljajo mnogi zdravniki okužbe. Danes, ljudje gredo nazaj s srebrom za reševanje problemov, vključno z bakterijsko preobrazbo.

Zdravniki poskus z nanodelci silver za zdravljenje glivičnih okvara ustne okužbe? Kvas okužb z Candida albicans in Candida glabrata so pogosti v zobne proteze; vodijo oprh in zobozdravstvene stomatitis - zelo boleče okužba, ki vpliva na 70 % ljudi, ki nosijo zobne proteze. Ti mikrobi ognjevzdržnih ustne okužbe hitro tvorijo biofilme in antibiotikov ne ubije te glive rastejo, ampak dejansko jim pomaga.

S slino, ki so posledica različnih eksperimentalnih nadzor okolja, po umetno biofilma v slini, ugotovljene spremembe glivične okužbe. Kmalu so ugotovili, da velikost ni pomembna, v vseh razmerah, silver nanodelci lahko učinkovito ubiti kvasa. Te študije jasno določa protiglivično lastnosti srebra, in različne velikosti delcev se lahko uporabijo v različnih procesov.

Silver nanodelci lahko iz novih zdravil in se lahko uporablja kot previdnostni ukrep v bolnišnicah. Srebro lahko pridejo do ustja pomagati z zobne proteze pri preprečevanju biofilma rast. Profesor Henriques meni, da silver nanodelci lahko tudi doda zobne proteze za proizvodnjo zaščitni sloj proti glive in bakterije, ki rastejo v ustih.


Par:Baktericidne lastnosti nanodelcev srebra Naslednji:Varnosti okolja srebrno nanodelcev