Srebrno nanodelcev tehnologije

- Jul 31, 2017 -

Nov tip vsadka plazme prevleko s srebrnimi delčki, DentaPlas nanodelcev srebra, preprečuje bakterijske okužbe med vsaditvijo zob. Srebrno nanodelcev tehnologijo za prevleko je kot silen kot tradicionalni vsaditev tehnologije in ima daljši življenjski cikel.

Eden od glavnih problemov v zobni vsaditev je bakterijska okužba, ki povzroča degeneracijo kosti čeljusti. In najnovejšo tehnologijo bo pomagal zmanjšati tveganje prihodnjih okužbe, Silver nanodelcev, ki lahko poveča učinek vsadek. Letna količina zobne implantacijo Nemčije je osupljivih, približno milijon na leto za implantacijo. Vendar pa zaradi bakterijske okužbe v organizaciji, nanodelcev srebra te starodavne implantacijo vzorec je treba spremeniti. Kdaj implantacijo umetnih zob, telesne celice obrambni sistem bo varoval sami iz mikrobne okužbe. Ko bakterij skozi telesnega imunskega sistema, na površini titanov implantat, zaščita pred zavrnitvijo hitro tvorijo plast biofilma. Bakterije nato napadel vsadka, nanodelcev srebra povzročajo vnetne reakcije in privede do kostne razgradnje.

Ta nova vrsta plazemske prevleke bo ne le zavira rast bakterij, nanodelcev srebra, ampak tudi naredi vsadka in čeljusti kosti hitro tvorijo plast bolj trpežne kosti. Silver nanodelci so prisotne na površini implantata, tako da to je mogoče doseči. Ta kombinacija nanodelci in plazma polimer premaz je debeline le približno 100 nanometrov, in po nekaj tednih lahko tudi raztopi. Srebrno nanodelcev in v tem času, majhno količino srebrni ioni bo še naprej za javnost, nanodelcev srebra tako ubijanje bakterij. Med testiranjem vsadki iz titana in vzorcev, ki so vsajeni nanodelcev srebra DentaPlas premaz lahko enostavno razkužiti proces, ima antibakterijske lastnosti, in je dobro biokompatibilnost.

Debelina plasti materiala, poroznosti in koncentracije delcev srebra lahko prilagodite po potrebi. To dopušča čas, da se lahko prilagodi srebro delci prodrejo skozi zunanji plazme plast implantat po želji. Ko delci srebra so bili sproščeni, nanodelcev srebra srebrnimi delci ne vnese tkiva, nanodelcev srebra, kar pomeni, da Vsadek ne proizvajajo toksične učinke. Prototip tega plazme polimer premaz je zdaj na voljo.


Par:Srebrovega nitrata okrepiti prezračevanje Naslednji:Anorganske spojine razvoj