Srebrovega nitrata razpršijo in oborino

- Aug 16, 2017-

Srebrovega nitrata je močan oksidant, jedke, okoljskih onesnaževal. Srebrovega nitrata z nekaj organske snovi ali žveplo, fosfor, mešana, brušenje, vpliv lahko spali ali eksplodirala; srebrovega nitrata je jedka. Ko kožo obarvajo z raztopino srebrovega nitrata, ne bo črnih točk, srebrovega nitrata, ki je posledica nastanka srebrno črn beljakovin.

Brezbarven, brez okusa pregleden kristalov ali Beli kristali, grenkega okusa. Gostota: 4,35, tališče 212 ° C, vrelišče: 440 ° C. uporablja se jih za fotografije, ogledala, srebrovega nitrata srebro plated, skrite in ne izginja črnila, madeže, porcelan, barvanje, jedkanje slonovine in kemijske analize

Pomembno reagentov, medicinsko uporablja protivirusni zastopnika, astringents srebrovega nitrata, novorojenčkov oftalmološki preventive in veterinarsko uporabo kot rane in lokalno protivnetno zdravljenje.

Preskusih lahko vodi do hemolitična anemija in pljučni edem, ponavljajočih se majhnih odmerkov srebrno injekcijo, lahko povzroči slabokrvnost, myeloproliferation, tkiva in organogenesis, srebrovega nitrata zlasti Glomerulne membrane kleti srebro miren, lahko privede do zgoščevanje membrane kleti.

Kratkoročne draženje pretirano kože in jedek učinek na dihala, bronhitis,

Analitska kemija za obarjanje kloridnih ionov, srebrovega nitrata delovnega vzorca srebrovega nitrata za kalibracijske raztopine natrijevega klorida. Anorganski industriji za proizvodnjo drugih srebra soli. Elektronski industriji se uporablja pri proizvodnji prevodnega lepila, srebrovega nitrata novo plina čistilniki, A8x molekularna sita, posrebrene in rokavica rokavice. Fotografski industriji za proizvodnjo fotografski film, x-ray filmski in fotografski film in drugih fotografsko gradivo. Electroplating industrija se uporablja za srebrna prevleka elektronske komponente in drugih obrti, in se tudi uporablja kot srebra in srebrnih material za ogledala in thermoses. Baterija industrija se uporablja za proizvodnjo srebro in cink baterije. Srebrovega nitrata zdravilo kot fungicid, sredstvo proti koroziji. Japonski kemična industrija za barvanje las in tako naprej. Analitska kemija se uporablja za določanje klor, brom, jod cianida in tiocianata. [3]

Za-cianid srebro, kot so srebro tiosulfatni srebrno, srebrna prevleka srebro, srebrnimi imidnih disulfid srebro, sulfosalicilno kisline srebrna prevleka in drugih glavnih soli. Srebrovega nitrata je vir srebrni ioni. Srebrovega nitrata vsebin na stopnjo srebrna prevleka rešitev prevodnost, razpršenost in padavine so vpliva. Splošna odmerek je 25-50g/L.

Vodno raztopino srebrovega nitrata se lahko zmanjša z ekološko reductant aldehidi in sladkorjev. Tako je reagent preizkusiti aldehidi in sladkorjev. Tudi že rabljen odločiti kloridnega iona, srebrovega nitrata določanje mangana katalizator, galvanizacije, fotografija, barvanje na porcelan.


Par:Srebrovega nitrata deluje uporabo Naslednji:Baktericidne lastnosti nanodelcev srebra