Srebrni nitratni učinek

- Jun 15, 2017 -

Brezbarven, brez okusa prozoren kristal ali bel kristal, grenak okus. Gostota: 4,35, tališče 212 ° C, vrelišče: 440 ° C. Srebrn nitrat Uporablja se v fotografskem, zrcalnem, srebru, skritem in nefadnem črnilu, barvanju, porcelanu, barvanju, slame slonovine in kemični analizi pomembnih reagentov. Nitratna medicina za protivirusno, astringentna, neonatalna oftalmologija Preprečevanje in veterinarsko zdravljenje ran in lokalno vnetje.

Preskusi na živalih lahko povzročijo hemolitično anemijo in pljučni edem, ponavljajoče se majhne odmerke srebrovega injekcije, lahko povzročijo anemijo, mieloproliferacijo, tkivo in organogenezo, še posebej sfero srebrovega glomerularnega kletna membrana, lahko povzroči zgoščevanje kletne membrane.

Kratkotrajni presežek kože in sluznice ima spodbujevalni učinek in škodljiv učinek na poškodbe dihalnega trakta, ki jih povzroča bronhitis, dihalni submukozni srebro miren, srebrni mir se je prvič pojavil v konjunktivi, potem ko je sluznica srebrovega nitrata prebavnega trakta korozivna.

Srebrna siva koža, navadna roka, podlaket in drugi izpostavljeni deli, ki kažejo sive in rjave črne lise, nekateri ljudje pokažejo sistemsko kožo s srebrno umirjenostjo, ta srebrna mirna sprememba je pogosto trajna, lahko se utesne, vpliv na dihala lahko vodi k kronični Bronhitis.

Silver nitrat je močan oksidant in je v nevarnosti požara. Ko je ogenj v ognju.

In soobstoj organske snovi s primerom svetlo črne, srebrov nitrat, če je vodikov sulfid, z lučjo ali brez nje, črna. Lahko se razgradi s segrevanjem in srebrom.

Koža: Nosite zaščitno obleko, da se izognete stiku s kožo.


Oči: s kemičnimi zaščitnimi očali.


Vdihavanje: mora biti opremljen z respiratorjem za preprečevanje prevelikega vnosa prahu srebrovega nitrata ali njegove mešanice.

Po jemanju srebrovega nitrata lahko hitro vdihavanje koncentrirane solne vode in 2% natrijevega klorida vbrizgavanje počasi želodčne lavage, tako da nastane obarjanje srebrovega klorida in na drugo simptomatsko zdravljenje. Srebrno tiho sluznico kože in oči, se lahko uporabi določen učinek natrijevega tiosulfata in mešanice kalijevega ferricianida, lokalne intradermalne ali subkonjuktivne injekcije.

Da bi preprečili razpadanje srebrovega nitrata, se lahko Silver Nitrat shrani v rjave steklenice ali temne posode, pri nizki temperaturi, prezračevanju, daleč organski snovi in lahko oksidira material pri konzerviranju.

Pojav puščanja mora nositi zaščitne maske in rokavice. Izperite z vodo in razredčite odplake v sistem odpadne vode.


Par:Anorganski spojni pristop Naslednji:Analiza srebrovega nitrata