Srebrovega nitrata vonja

- Aug 24, 2017 -

Srebrovega nitrata je brezbarvna kristalna pregledno, ali Beli kristali. Vonja. Čisto v svetlobo in zrak does ne sprememba črno, vendar prisotnost vodikovega sulfida ali organskih snovi lahko spodbujajo zmanjšanje fotografijo in črna, stopljeno po svetlo rumena tekočina, po zdravljenju je še bela sled. Segreje na 440 ℃ ko razgradnje v srebro, dušik, kisik in dušikov dioksid. Strjevanja beljakovin. Lahko uporabijo za določitev kloridnega iona, določanje mangana katalizator, galvanizacije, fotografija, barvanje na porcelan.

Analitska kemija za obarjanje kloridnih ionov, delovni vzorec srebrovega nitrata za kalibracijske raztopine natrijevega klorida. Anorganski industriji za proizvodnjo drugih srebra soli. Elektronski industriji se uporablja pri proizvodnji prevodnega lepila, nov plinski čistilniki, A8x molekularna sita, posrebrene in rokavica rokavice. Fotografski industriji za proizvodnjo fotografski film, x-ray filmski in fotografski film in drugih fotografsko gradivo. Electroplating industrija se uporablja za srebrna prevleka elektronske komponente in drugih obrti, in se tudi uporablja kot srebra in srebrnih material za ogledala in thermoses. Baterija industrija se uporablja za proizvodnjo srebro in cink baterije. Medicine, ki se uporablja kot fungicid, sredstvo proti koroziji. Japonski kemična industrija za barvanje las in tako naprej. Analitska kemija se uporablja za določanje klor, brom, jod cianida in tiocianata.

Za-cianid srebro, kot so srebro tiosulfatni srebrno, srebrna prevleka srebro, srebrnimi imidnih disulfid srebro, sulfosalicilno kisline srebrna prevleka in drugih glavnih soli. Je vir srebrni ioni. Srebrovega nitrata vsebin na stopnjo srebrna prevleka rešitev prevodnost, razpršenost in padavine so vpliva. Splošna odmerek je 25-50g/L.

Vodno raztopino srebrovega nitrata se lahko zmanjša z ekološko reductant aldehidi in sladkorjev. Tako je reagent preizkusiti aldehidi in sladkorjev. Tudi že rabljen odločiti kloridnega iona, določanje mangana katalizator, galvanizacije, fotografija, barvanje na porcelan.

Srebrovega nitrata je določene toksičnosti, v telo proizvaja resno korozijo prebavil, odraslih smrtnega odmerka približno 10 gramov. Pol smrtnega odmerka (miš, oralno) 50mg/kg.

Krstnika srebrovega nitrata lahko povzroči hude bolečine v trebuhu, bruhanje, krvavo blato, in celo prebavil perforacija prišlo. Lahko povzroči opekline kože in oči. Dolgotrajna izpostavljenost blago delavcev prikaže sistemsko srebrno zdravil. Uspešnosti vključuje: telesa kože široko paleto pigmentacije, sivo-modre ali plitvo kamen barva; oko srebrni posledica poškodbe oči; dihal srebrno miren, ki so posledica kroničnega bronhitisa in tako naprej.


Par:Anorganska spojina raznolike Naslednji:Analiza srebrovega nitrata