Srebrni nitrat zdravljenja

- Jun 28, 2017 -

Brezbarvni, srebrov nitrat brez okusa, prozoren kristal ali bel kristal, grenak okus. Gostota: 4,35, tališče 212 ° C, vrelišče: 440 ° C. Uporablja se v fotografskem, zrcalnem, srebru, skritem in nefadnem črnilu, barvanju, porcelanu, barvanju, jedkanju slonovine in kemični analizi pomembnih reagentov, Silver Nitrate medical Za protivirusno, astringentno, neonatalno oftalmijo Preprečevanje in veterinarsko zdravljenje ran in lokalno vnetje.

Preskusi na živalih lahko povzročijo hemolitično anemijo in pljučni edem, ponavljajoče se majhne odmerke srebrovega injiciranja, lahko povzročijo anemijo, mieloproliferacijo, tkivo in organogenezo, Silver Nitrat, zlasti glomerularno bazalno membrano s srebrno mirno, lahko povzroči zgoščevanje kletne membrane.

Kratkotrajno preveliko odmerjanje na koži in sluznicah ima spodbujevalni učinek in korozijo, poškodbe dihalnega trakta pri bronhitisu, dermatološko submukozno srebrno mirno, srebrno dušenje srebra se je prvič pojavilo v konjunktivi, ko je sluznica srebrovega nitrata prebavnega trakta korozivna.

Srebrna siva koža, navadna roka, podlaket in drugi izpostavljeni deli, ki kažejo sive in rjave črne lise, nekateri ljudje pokažejo sistemsko kožo s srebrno umirjenostjo, ta srebrna mirna sprememba je pogosto trajna, lahko se zlahka zruši, Silver Nitrat lahko vpliva na dihalni sistem Kronični bronhitis.

Silver nitrat je močan oksidant in je v nevarnosti požara. Ko je ogenj v ognju.

In soobstoj organske snovi s primerom svetlobe je lahko črna, srebrov nitrat, če je vodikov sulfid, z lučjo ali brez nje črna. Lahko se razgradi s segrevanjem in srebrom

Koža: Nosite zaščitno obleko, da se izognete stiku s kožo.

Oči: s kemičnimi zaščitnimi očali.

Vdihavanje: mora biti opremljen z respiratorjem za preprečevanje prevelikega vnosa prahu srebrovega nitrata ali njegove mešanice.

Po jemanju srebrovega nitrata lahko hitro vdihavamo koncentrirano slano vodo in 2% natrijevim kloridom vbrizgamo počasno izpiranje želodca, tako da nastane obarjanje srebrovega klorida, srebrov nitrat in druga simptomatska obdelava. Sluzna bolezen sluznice kože in oči, lahko uporabimo natrijev tiosulfat in zmes kalijevega železa, lokalno intradermalno ali subkonjunktivno injekcijo, imajo določen učinek.

Da bi preprečili razpadanje srebrovega nitrata, se lahko Silver Nitrat shrani v rjave steklenice ali temne posode, pri nizki temperaturi, prezračevanju s Silver nitratom, srebrovem nitratu daleč organske snovi in enostavnemu oksidiranju materiala pri konzerviranju.

Pojav puščanja mora nositi zaščitne maske in rokavice. Srebro nitrat Izperite z vodo in razredčite odplake v sistem odpadne vode.


Par:Odzivnost srebra na nanodelce Naslednji:Srebrna nanocelica Varnost okolja