Srebrni nitrat zdravljenja

- Jul 31, 2017 -

Brezbarven, brez okusa prozoren kristal ali bel kristal, grenak okus srebrovega nitrata. Gostota: 4,35, tališče 212 ° C, vrelišče: 440 ° C. Uporablja se za fotografiranje, ogledala, srebrne, skrite in nefadne črnilne srebro, madeže, porcelan, barvanje, jedkanje slonovine in kemična analiza

Od pomembnih reagentov, ki se medicinsko uporabljajo kot protivirusna zdravila, astringenti srebrovega nitrata, neonatalna oftalmološka profilaksa in veterinarska uporaba kot rana in lokalno vnetno zdravljenje.

Preskus na živalih lahko povzroči hemolitično anemijo in pljučni edem, srebrov nitrat ponovi majhne odmerke srebrovega injekcije, lahko povzroči anemijo, mieloproliferacijo, tkivo in organogenezo. Srebrov nitrat, zlasti srebrov miren glomerularni kletni membrani, lahko povzroči zgoščevanje kletne membrane.

Kratkotrajno prekomerno draženje kože in jedko delovanje na dihalne poti, bronhitis,

Srebrna siva koža, navadna roka, podlaket in drugi izpostavljeni deli, srebrni nitrat s sivimi in rjavimi črnimi pikami, nekateri ljudje izgledajo sistemsko srebrno srebrno srebro, Silver Nitrate ta srebrna mirna sprememba je pogosto trajna, lahko se utesne, vpliv na dihala lahko povzroči kronični bronhitis.

Silver nitrat je močno oksidacijsko sredstvo in je v nevarnosti požara. Ko je ogenj v ognju.

In soobstoj organske snovi s primerom svetlo črne, srebrovega nitrata, če je vodikov sulfid, z lučjo ali brez nje, črna. Lahko se razgradi s segrevanjem in srebrom.

Srebrov nitrat v primeru organske sive črne, srebrovega nitratnega razkroja srebra. Čisti srebrov nitrat je stabilen na svetlobo, vendar zaradi splošne čistosti izdelka ni dovolj, njegova vodna raztopina in trdna snov se pogosto shranjujeta v steklenici rjavega reagenta. Srebrov nitrat se segreje na 440 ° C, da se razgradi v srebro, dušik, kisik in dušikov dioksid. Vodna raztopina in raztopina etanola sta bili nevtralni v litmusu in imeli pH približno 6. Vrelišče 444 ° C (razkroj). Obstaja oksidacija. Srebrov nitrat V prisotnosti organske snovi glej svetlost postane siva ali sivkasto črna. Silver nitrat reagira s serijo reagentov za precipitacijo ali koordinacijo (glej koordinacijske spojine). Na primer, s reakcijo vodikovega sulfida, srebrov nitrat nastaja črna srebrov sulfid Ag2S obarjanja; z reakcijo s kalijevim kromatom, tvorbo rdečkasto rjave srebrovega kromatata Ag2CrO4; z reakcijo dinatrijevega hidrogenfosfata, tvorbo rumenega srebrovega fosfata Ag3PO4 obarjanja; reakcija s ioni halogena, tvorba srebrovega halogenida AgX precipitate. Silver Nitrat Toda tudi z vlogo alkalij, nastajanje rjavega črnega srebrovega oksida Ag2O padavine; z vlogo oksalatnih ionov, da nastanejo obarjanje bele srebrovega oksalata Ag2C2O4. Srebrov nitrat lahko reagira z NH3, CN-, SCN- in tako naprej, da tvorijo različne kompleksne ione.

Analitska kemija za precipitacijo kloridnih ionov, Silver Nitrat delovna referenca srebrovega nitrata za kalibracijo raztopine natrijevega klorida. Anorganska industrija za proizvodnjo drugih srebrovih soli. Elektronska industrija se uporablja pri izdelavi prevodnih lepil, novih čistil za plin, molekularnih sit A8x, srebrnih in rokavic z rokavicami. Fotografska industrija za izdelavo fotografskega filma, srebrovega nitratnega rentgenskega filma in fotografskega filma ter drugih fotografskih materialov. Industrija galvanizacije se uporablja za posrebritev elektronskih komponent in drugih obrti ter se uporablja tudi za srebro in srebro material za ogledala in termoze. Industrija baterij se uporablja za proizvodnjo srebrnih in cinkovih baterij. Srebrna nitratna medicina se uporablja kot fungicid, korozijsko sredstvo. Japonska kemična industrija za barvanje las in tako naprej. Silver nitrat Analitska kemija se uporablja za določanje klora, broma, jod cianida in tiocianata.


Par:Anorganska spojina višja moč Naslednji:Srebrovega nitrata kemične analize