Srebrovega nitrata oksidacijske

- Oct 17, 2017 -

Srebrovega nitrata je neke vrste kemijskih izdelkov, predvsem v posrebrene, ogledalo, tiskanje, medicine in drugih industrij, srebrovega nitrata je topen v vodi značilnosti, to je brez barve, srebrovega nitrata čistega srebrovega nitrata za svetlobo reakcija je relativno stabilne.

Če kloridni ioni, ioni brom, joda ioni, itd. Srebrovega nitrata odzvali pripraviti netopne v vodi, netopen v dušikovo kislino srebrov klorid (bela oborina), srebrovega bromida (svetlo rumena oborina), srebrni jodid (rumena oborina) in tako naprej. Zato se pogosto uporablja preizkusiti obstoj kloridnih ionov.

Topen v etru in glicerin, topen v brezvodni etanol, skoraj netopen v koncentrirane dušikove kisline. Vodna raztopina je rahlo kisla. Raztopina srebrovega nitrata vsebuje veliko število srebrnih ionov, tako je oksidacija je močnejši, in gre za nekatere jedke, srebrovega nitrata medicinsko uporabo za granulacijsko tkivo koroziji hiperplazija, razredčena raztopina za očesne okužbe fungicidov. Po taljenja, je še vedno bela svetlo rumena tekočina po strjevanje.

Srebrovega nitrata je spremenila v srebro, ko organske snovi postane sivo in črno. Čistega srebrovega nitrata je stabilna v svetlobo, vendar njegove vodne raztopine in trdne snovi so pogosto hranijo v rjave reagenčni steklenici zaradi splošne čistost izdelka. Srebrov nitrat razpade v srebro, dušik, kisik srebrovega nitrata in dušikovega dioksida, če se segrejejo na 440 ℃. vodno raztopino in raztopino etanola so nevtralne reakcije na na lakmusov papir, ph je približno 6. Vrelo točke 444 ℃ (razgradnje). Oksidacijske. V prisotnosti organskih snovi, vidite svetlo sive ali sivo-črna. Srebrovega nitrata lahko reagirajo z vrsto reagentov za obarjanje reakcije ali usklajevanje reakcije (glej koordinacijske spojine). Na primer, z vodikovega sulfida odziv, nastanek črno srebrni sulfida ag2s padavin; reakcija z kalijevega kromata, nastanek rdeče-rjavo krom-kisline srebrno Ag2cro4 padavin; reakcija z natrijevega dihidrogen fosfata, ki tvorijo oborino ag3po4 rumeno srebrne fosfat; reakcijo s halogenimi ionov, srebrovega nitrata tvorijo oborino agx srebrno halogenidi. Prav tako lahko z alkalno ukrepi, obliki rjava Črna oksidirani srebrno ag2o oborino in oksalna kislina koren ion dejanje obliki belega oksalne kisline srebrno Ag2c2o4 oborina itd. Srebrovega nitrata lahko reagirajo z NH3, CN in scn-v obliki različnih usklajevanje ionov.

Analitska kemija se uporablja za obarjanje kloridnih ionov, in delovni standard srebrovega nitrata se uporablja za umerjanje raztopine natrijevega klorida. Anorganski industriji se uporablja za izdelavo druge srebrove soli. Elektronska industrija se uporablja pri proizvodnji prevodnega lepila, srebrovega nitrata nove plinske čiščenje agenti, a8x molekularna sita, posrebrene in živeti delovne rokavice. Občutljivo za fotografije industriji se uporabljajo za izdelavo fotografske materialov, kot so film filmi, fotografski filmi X-ray in fotografskih filmov. Galvanizacije industrije za elektronske komponente in drugih obrti posrebrene, ampak tudi veliko število ogledal in vakuumsko bučko žolčnik srebrno materiala. Baterija industrija se uporablja za proizvodnjo silver-zinc baterije. Srebrovega nitrata zdravilo se uporablja kot baktericid in jedke. Dnevni kemični industriji se uporablja za barvanje las. Analitska kemija se uporablja za določanje klor, brom, jod cianida in tiocianata.


Par:Global Sintering Conductive Silver Paste Market 2018 - DuPont, TOYO INK, Nordson Corporation, Henkel, Nippon Kokuen Group Naslednji:Srebrno nanodelcev okoljske varnosti