Srebrovega nitrata pomembna razlika

- Oct 25, 2017 -

Na kraju samem sintezo silver nanodelci in natezni redčenje volne je bila izvedena pod pogojem, da je bil dodan noben reductant. V tem dokumentu, funkcionalne skupine volnena vlakna se večinoma uporablja za obnovitev srebrni ioni silver nanodelci, srebrovega nitrata in interakcije med nanodelci sintetizirani in verige beljakovin volnena vlakna lahko pojavijo. Po hipotezi, ki je bilo dokazano z ultravijolično vidna absorpcijski spektri, srebrovega nitrata, druga možnost je da volne beljakovin molekule veriga je navzkrižno povezana z amino diazo reakcijo amino na volne vlaken. Trajanje temperature omogoča popolno rast srebra jedra v verigi beljakovin dovolj za ustvarjanje več zamreževanje znotraj verige beljakovin vlaken volna.

Raziskovalci naključno razdeljeni bolnikov z razjede v dve skupini, bolnikov v eksperimentalni skupini so bili zdravljeni z cauterization srebrov nitrat, srebrov nitrat in kontrolna skupina, zdravljenih s placebom. Vse razjede so bili zdravljeni s koncentracijo 10 % lidokaina za lokalno anestezijo 5 minut pred obdelavo.

V eksperimentalni skupini, bris srebrovega nitrata je bila dana na površini razjede, dokler lezije postala bela. V kontrolni skupini, prazno Bar se nahaja ob istem času kot površini razjede. Vseh bolnikov po zdravljenju, spirati usta z vodo za 5 minut. Srebrovega nitrata za snemanje stopnjo bolečine na prvi, tretji in sedmi dni po operaciji, primerjati velikost razjede, merjenje velikosti razjede na sedmi dan, srebrovega nitrata in čas, potreben za zdravi razjede.

Rezultati so pokazali, da čeprav povprečne bolečine partiturami so bili podobni v predoperativno dve skupini, pa ni bilo pomembno razliko med eksperimentalne skupine in kontrolne skupine na prvi dan in sedmi oceno bolečine. Na sedmi dan po operaciji, srebrovega nitrata 60 % bolnikov v eksperimentalni skupini je zdravljenje razjede, in samo 32 % v kontrolni skupini je razjeda zdravljenje; povprečni čas eksperimentalno skupino razjede zdravljenja je bila 2,7 dni, povprečni čas razjede v kontrolni skupini zdravljenja je bila 5,5 dni.

Študija je pokazala, da uporaba srebrovega nitrata v pereč razjede aftozni režim varnega in učinkovitega in hitrega zdravljenja, lahko lajšanje bolečin razjede, vendar tudi skrajša čas zdravljenja razjed.


Par:Srebrovega nitrata lahko reagirajo z alkalno Naslednji:Navodila za poimenovanje anorganskih spojin