Srebrovega nitrata škode za človeško telo

- Oct 24, 2017 -

Srebrovega nitrata je brezbarvna kristalna, topen v vodi. Čistega srebrovega nitrata je stabilno svetlobo, ampak zaradi splošne izdelkov čistost ni dovolj, njegove vodne raztopine in trdna, so pogosto shranjeni v steklenico rjave reagenta. Za fotografski emulziji, srebro, ogledalo, tiskanje, medicine, barvanje las, test klorid, bromid in jodida, itd, uporablja tudi v industriji elektronike.

Analitska kemija za obarjanje kloridnih ionov, delovni standard srebrovega nitrata za kalibracijske raztopine natrijevega klorida. Anorganski industriji za proizvodnjo drugih srebra soli. Elektronski industriji se uporablja pri proizvodnji prevodnega lepila, nov plinski čistilniki, A8x molekularna sita, posrebrene in rokavica rokavice. Fotografski industriji za izdelavo filma, x-ray filmski in fotografski film in fotografsko gradivo iz drugih. Electroplating industrija se uporablja za srebrna prevleka elektronske komponente in drugih obrti, in se uporablja tudi kot posrebrene material za ogledala in thermoses. Baterija industrija se uporablja za proizvodnjo silver-zinc baterije. Medicine, ki se uporablja kot fungicid, sredstvo proti koroziji. Japonski kemična industrija za barvanje las in tako naprej. Analitska kemija se uporablja za določanje klor, brom, jod cianida in tiocianata.

Srebro cianid, kot so Tio žveplove kisline srebrna prevleka, srebrna prevleka srebro, srebro imidnih disulfid srebro, srebro sulfosalic kislina srebro in druge glavne sol. Je vir srebrni ioni. Srebrovega nitrata vsebin na stopnjo srebrna prevleka rešitev prevodnost, razpršenost in padavine so vpliva. Splošna odmerek je 25-50g/L.

Vodno raztopino srebrovega nitrata se lahko zmanjša z ekološko reductant aldehidi in sladkorjev. Tako je reagent preizkusiti aldehidi in sladkorjev. Tudi že rabljen odločiti kloridnega iona, določanje mangana katalizator, galvanizacije, fotografija, barvanje na porcelan.

Kakšne so nevarnosti srebrovega nitrata v človeškem telesu?

Predvsem srebrni ioni težkih kovin, bo zastrupljena, v rokah bo bela, predvsem težkih kovin, ki povzročijo denaturacijo beljakovin.

Srebrovega nitrata je brezbarvna kristalna, topen v vodi. Čistega srebrovega nitrata je stabilno svetlobo, ampak zaradi splošne izdelkov čistost ni dovolj, njegove vodne raztopine in trdna, so pogosto shranjeni v steklenico rjave reagenta. Za fotografski emulziji, srebro, ogledalo, tiskanje, medicine, barvanje las, test klorid, bromid in jodida, itd, uporablja tudi v industriji elektronike.

Srebrovega nitrata pri črno, razgradnjo organskih snovi, sivo srebra. Čistega srebrovega nitrata je stabilno svetlobo, ampak zaradi splošne izdelkov čistost ni dovolj, njegove vodne raztopine in trdna, so pogosto shranjeni v steklenico rjave reagenta. Srebrovega nitrata se segreva na 440 ° C razpadejo v srebro, dušik, kisik in dušikov dioksid. Vodno raztopino in raztopino etanola na nevtralno reakcijo eliksir srebrovega nitrata z vrsto reakcije padavine reagentov ali usklajevanje reakcijo. Na primer, z vodikovega sulfida odziv, nastanek črno srebrni sulfida Ag2S padavin; kalijevega kromata reakcije, nastanek rdečkasto rjave srebrno kromata Ag2CrO4 padavin; natrijev vodik fosfat reakcije, nastanek rumeno srebrne fosfat Ag3PO4 padavin; reakcija z halogenske ioni tvorijo oborino AgX srebrno halogenidi. Ampak tudi z vlogo alkalijskih, nastanek rjavo črna srebrov oksid Ag2O padavin; z vlogo oksalata ioni tvorijo belo srebrna oksalata Ag2C2O4 padavin. Srebrovega nitrata lahko reagirajo z NH3, CN-, SCN - in tako naprej v obliki različnih usklajevanje ionov.

Uporaba:

Analitska kemija za obarjanje kloridnih ionov, delovni standard srebrovega nitrata za kalibracijske raztopine natrijevega klorida. Anorganski industriji za proizvodnjo drugih srebra soli. Elektronski industriji se uporablja pri proizvodnji prevodnega lepila, nov plinski čistilniki, A8x molekularna sita, posrebrene in rokavica rokavice. Fotografski industriji za izdelavo filma, x-ray filmski in fotografski film in fotografsko gradivo iz drugih. Electroplating industrija se uporablja za srebrna prevleka elektronske komponente in drugih obrti, in se uporablja tudi kot posrebrene material za ogledala in thermoses.


Par:Srebrovega nitrata brezbarvni kristali Naslednji:Razvoj anorganske spojine počasi aplikacij