Prevodnega črnila in Paste podjetja: Vse se spreminja

- Feb 20, 2017 -

Vse se spreminja v prevodnih črnila in paste Poslovni ov. IDTechEx e stimates, da bo on prevodna črnila in paste trg dosegel skoraj 1,7 milijarde $ v letu 2026 v tekočih cenah kovin. Micro velika srebrne prevodne paste bo prevladovala na trgu, nadzor skoraj celoten trg v letu 2016.
 
Srebrni nanodelci pa bo postala bolj konkurenčna, iskanju uporabo v območju za nastajajoče aplikacij sektorjev postati $ 80.000.000 trg 2026. Copper ostaja razmeroma nezrel tehnologije, vendar pa bo dosegla omejen uspeh, saj so nove sušenje sistemi nameščeni, da odprete vrata za prodajo bakra črnila.
 
Solarna industrija plošča bo 1.5K ton na trgu v letu 2016 za screenprinted streljanje tipa prevodne paste. Na ravni paste, bo nova skupina dobaviteljev kmalu prevladujejo ta posel, medtem ko je na ravni prahu, bodo uporabniki na silo skozi bazo dobaviteljev bolj raznoliko.
 
Touch screen rob trga elektroda bo še naprej upada. Linewidth-over-razmak (L / S), se je znižala na 20/20, potiskanje sitotisk s standardnimi PTF zunaj svoje meje in odpira vrata photocurable paste. Tehnike, ki temeljijo na jedkanje našli dodatne priložnosti, kot je zaslonka nadalje zmanjšala, medtem ko se bo standardni PTF-zadržijo določen delež na koncu nizkocenovnega trga.
 
Senzorji, kot so zasedenost avto senzorji, tiskani piezoresistive senzorjev in nekaterih različicah senzorjev glukoze bo ostal znatno tržno nišo za prevodne paste, saj se bo avtomobilski sektor s svojo mešano skupino stagnira tradicionalne in visoke rasti razvijajočih se aplikacijah. HF in UHF RFID trgi antene se bo povečalo, vendar bodo videli relativni tržni delež vrste črnila preoblikovati v prihodnjem desetletju.
 
3D antene ob uporabi aerosol tiskanje se bo nadaljevalo pridobivanje oprijem. Ta pristop bo tekmovati z glavo naprej z MID (oblikovanimi povezovalne naprave) tehnike in bo znatno igralec na trgu zabavne elektronike. Kovinske mreže kot ITO alternativa bo počasi napredovati kljub teku obdobju konsolidacije v TCF industriji, ki ustvarja povpraševanje po srebrni nanodelcev, ki se uporablja pri polnjenju ali tiskanje gubice.
 
Novi trgi se bodo pojavile in ustvarjanje novih delovnih značilnosti. In-mold elektronike bo zahteval črnila, ki se lahko raztezajo in preživijo proces termoformiranje / modeliranje. Elektronske tekstilije bo potrebno črnila, ki so resnično raztegljiv in odporen ponavljanja ciklov. 3D tiskane elektronike in namiznih PCB tiskalniki bodo potrebovali visoko prevodnost in nizke temperature črnila za odprtje velike nove možnosti prototipov za 3D tiskalniki in oblikovalcev vezij. Vsi ti trgi so pripravljena za hitro rast pod pogojem, tehnološke inovacije lahko izpolnjujejo pull trga.
 
Upoštevajte, da črnilo prodaje so se cene znižala zaradi znižanja surovin cen kovin, vendar pod pritiskom tudi marže, kar ima za posledico zmanjšanje naše napovedi prihodkov.
 
" Prevodni Ink Markets 2017-2027: Napovedi, tehnologije, predvajalniki ," I Zadnje poročilo DTechEx o prevodnega črnila in paste trgu, zagotavlja celovit pogled na prevodna črnila in paste trgu, ki daje podrobne napovedi 10-letno trga z uporabo in vrsto materiala za segmente, kot tudi podrobno analizo vsaj 17 obstoječe in nastajajoče uporaba sektorjih.


IDTechEx vodi strateške poslovne odločitve preko svojih raziskovalnih in dogodki storitvah, ki vam pomaga dobiček iz nastajajočih tehnologij. IDTechEx zagotavlja neodvisne raziskave, poslovno inteligenco in svetovanje podjetjem po vsej vrednostni verigi, ki temelji na osnovnih raziskovalnih dejavnosti in metodologij, ki zagotavljajo podatke, ki jih vodje podjetij, strategov in nastajajoče tehnologije taborniki iskanih v pomoč pri njihovih poslovnih odločitev. Zainteresirani lahko izveste več na www.IDTechEx.com, in da bi razpravljali svoje potrebe, se lahko obrnete IDTechEx na research@IDTechEx.com.
 

Par:Elektrokemično Pripravljena Silver Nanoflakes In Nanožičke Naslednji:TMDC Nanoflakes naredi nov tip Fotosintetičen so sončne celice