VW New vetrobransko steklo odraža Heat, odtaja Ice Brez Žarnice žic

- Mar 01, 2017-

Morda si mislite, vetrobransko steklo tehnologija ni leglo za raziskave, vendar Volkswagen pravkar izdal nov tip vetrobranskega stekla, ki obravnava nekaj zelo pogostih težav.


Volkswagen "podnebnih vetrobransko steklo" odpravlja z vidnimi grelnimi elementi, ki jih v ogreto vetrobransko steklo. Namesto tega je tanek sloj električno prevodnega srebra v notranjosti lameliranega stekla. Največ 400-500 vatov teče skozi plasti, pomaga taline led. Obstajajo tudi dodatne filamenti okviru vetrobranskega stekla, da jih ustavi pred zmrzovanjem na steklo.

volkswagen podnebnih windscreen.jpg

Koristi presegajo pozimi. Da tanko plast srebra, medtem ko je nevidna za potnike, deluje kot pasivni toplotnega ščita, zmanjša količino toplote, ki vstopa v kabino, ko se sije sonce. Volkswagen je prepričan, da je mogoče zmanjšati notranje temperature za 15 stopinj več kot tradicionalni stekla.

Ta sistem je malo bolj elegantna od običajnih ogrevanih vetrobranskih stekel boste naleteli, ki se pojavijo tanke žarilno žice. Te žice so večinoma nevidni, vendar pod določenimi pogoji, ki so postali precej jasno in nekoliko moteč. Večina vozil Jaguar Land Rover ima ta tip vetrobranskega stekla.

Se ne zdi, da je ta tehnologija, ki prihajajo v ZDA še. To se bo začelo ven kot možnost za številne Euro-tržnih vozil Volkswagen, vključno Golf , Golf Sportsvan, Tiguan , Sharan, Passat in Passat Variant. Cene začnejo pri 340 evrih, ki se pretvarja, da približno 365 $ v času pisanja.Par:Clariant pobudnik Nano Silver prevodnega črnila Naslednji:Elektrokemično Pripravljena Silver Nanoflakes In Nanožičke