3nM Palladium nanodelcev Low temperature omrežja, ki se uporablja za vodikove senzorjev ali katalizo

3nM Palladium nanodelcev Low temperature omrežja, ki se uporablja za vodikove senzorjev ali katalizo

3nM Palladium nanodelcev

Podrobnosti izdelka

ETEB Tehnologija, eden od vodilnih proizvajalcev in dobaviteljev na Kitajskem, zdaj vam prinaša kakovost in zanesljivost 3nM paladij nanodelcev nizke temperature omrežja, ki se uporablja za vodikove senzorjev ali katalizator. Dobrodošli, da kupujejo izdelke kakovosti razsutem stanju pri nas in po meri naročila so tudi dobrodošli.


Velikost delcev: 3nM
Utrjevanje Temperatura: manj kot 250 ℃


Uporablja v elektronskih paste, senzorji vodikovih in katalize.


Na primer, proizvajalci avtomobilov uporabljajo paladij kot katalizator v katalizatorju v avtu, da onesnažujejo zrak molekule iz avtomobilskega izpuha manj škodljiva. Uporaba nanodelcev paladija poveča površino in odstotek atomov platine na voljo za stik z molekulami, ki sodelujejo pri reakciji. To vam omogoča, da pobegniti z manjšimi količinami paladija.

Paladij nanodelci so se izkazali za učinkovite katalizatorji v različnih kemijskih reakcij. Na primer, lahko paladij nanodelci zmanjša količino platine, ki ga je treba uporabiti kot katalizatorja v gorivne celice. Paladij stane približno polovico stroškov, kar platine, ki lahko pomagajo zmanjšati stroške gorivnih celic.

Raziskovalci so prav tako ugotovili, da lahko z uporabo paladija nanodelce izboljša učinkovitost katalizatorja. V laboratorijske teste, so ugotovili, da ob uporabi katalizatorja, dosežen s temi nanodelcev gorivna celica generira 12-krat več energije kot ena, ki vsebuje katalizator, z uporabo čiste platine. Gorivnih celic je trajal tudi desetkrat dlje.

Paladij lahko tudi izboljša učinkovitost železa nanodelcev, ki se uporabljajo za čiščenje organskih onesnaževal v podzemni vodi. Dodajanje paladija do železa nanodelci jim omogoča, da prispevajo več elektronov reakciji poveča hitrost, s katero klorirani ogljikovodiki, kot TCE so razgradi.


Velikost delcev: 3nM
Utrjevanje Temperatura: manj kot 250 ℃


Uporablja v elektronskih paste, senzorji vodikovih in katalize.


Par:Velikost nadzorom Sinteza 4nm zlata (Au) nanometrskimi Unique Optoelektronski Lastnosti, ki se uporabljajo v ekološkem fotovoltaiko, Senzorični sonde, terapevtska sredstva Drug Delivery V biologijo in medicino, elektronskih vodnikov in katalizo Naslednji:Tovarniško neposredno dobavo boljše dispergiranje ni združevanje premer 20-30nm dolžine 20-25um srebrni Nanowire prevodno črnilo za premaz

Povpraševanje